Kategorier: Martiny Podcast

MARTINY PODCAST S2E19 // MIA GARDUM OM HVERDAGSMINIMALISME

6 COMMENTS
SHOW
HIDE
Anne

Hej Emma
Siden jeg hørte Mia i et podcast fra din første sæson og efterfølgende har set nogle YouTube-videoer med jer sammen, har jeg ventet på, at I skulle lave noget sammen igen. I er så rare og velovervejede at høre på (det er i nu også hver for sig 😉 ), og når jeres tilgang til livets store og små spørgsmål mødes, sker der bare et eller andet “hokus pokus” (for at bruge dine egen ord) 🙂
Knus Anne

Emma Martiny

Hvor er du sød, Anne 🙂 Dejligt at høre, at du finder vores snakke inspirerende. Gode venskaber er magiske 😉
Klem!

Camilla Kirstine

Kære Emma (og Mia) 🙂

Jeg elsker begge jeres podcasts! Og synes de er vildt gode kun med mig. Men jeg synes virkelig også I to sammen fungerer mere fedt sammen! Især fordi det tydeligt fremgår at I er veninder og det bliver derfor meget naturligt at lytte til og både inspirerende og ‘afslappende’.
Jeg ville derfor lægge et lille ønske om at I måske (ved siden af jeres egne podcasts) startede et helt nyt op, men hvor det er jer to sammen? Det ville være så fedt!
Desuden ville jeg elske hvis du på et tidspunkt fik fat i Sofia Manning til interview. Jeg synes nemlig også hun er afsindig inspirerende!

Og til sidst vil jeg smide en stor ros de billeder du har taget og netop vist på bloggen. De er virkelig virkelig flotte og rummer så mange følelser og historie. Meget dygtig!

Kh
Camilla Kirstine

Emma Martiny

Hej Camilla 🙂 Årh, mange tak! Sikke en sød kommentar 🙂
Mia og jeg kommer helt sikkert til at optage flere podcasts sammen, men om vi starter et fælles podcast ved jeg ikke lige 🙂

Klem til dig!

Anna

I er simpelthen så gode sammen! Tak for endnu et dejligt afsnit. Jeg ønsker mig også mere af jer to sammen.. det fungerer bare skide godt, og jeg elsker alt i kategorien hokus pokus. Også mere af det, tak 🙂 🙂

Emma Martiny

Hvor er du sød, Anna! 🙂 Der kommer mere hokus pokos – i promise 🙂

LEAVE A

comment