MARTINY PODCAST S2E20 // SOLOSHOW // VIBRATIONER & FLOW

22 COMMENTS
SHOW
HIDE
Ida B

Det er SÅ spændende! Jeg er også selv begyndt virkelig at bruge principperne, som Abraham Hicks fortæller om.. og det virker!

Så sent som i går skete det, jeg manifesterede et par dage siden!

Ps. Er mega nysgerrig på det, du ikke må fortælle os om endnu 😀

Emma Martiny

Ih, hvor vildt!! 🙂 Glæder mig til at dele meget mere

Lika

Hej Emma. Jeg synes det er et super spændende emne, som jeg lyttede til i går aftes, mens jeg var ude på aftentur. Jeg skal klart læse mere om emnet. Noget andet er – wauw, sikke et flot blog-format, du har fået. hvad hedder dette format eller hvordan er det lavet/ på hvilken en skabelon?

Emma Martiny

Hej du :-* Tak! Det er Nanna, som jeg har ansat, der har lavet designet.

Stine

Hej Emma.
Jeg synes, at det er et meget spændende emne. Jeg kender ikke særlig meget til det, men tænker, at jeg fint kan følge med I din beskrivelse 🙂
Det ville være fedt, hvis du kunne gi’ et par konkrete eksempler på, hvordan man skal gøre/hvordan kommer man igang. Jeg synes, det kan være lidt svært selv – netop fordi, det er en ret “fremmed” verden for mig.
Takker for en inspirerende blog – elsker at følge dig
Hilsner fra Stine

Emma Martiny

Hej Stine 🙂 Dejligt at høre! Tak for inputs – og tak fordi, du følger med 🙂

Lika

Flot arbejde, Nanna 🙂 Emma, det ser super godt ud. Jeg savner dog, når jeg scroller på bloggen en antydning af hvilken side jeg er på. Når man først scroller og når ned til bunden har jeg tit glemt om det var på side 3 eller 4. Og det er ikke altid at pile-tasterne jeg bruger, da jeg nogle gange hopper sider over. Og så er en en smule irriterende, at man let mister overblikket, da man skal scrolle ned og scrolle ned for at kunne se indlæg. Oppe i menuen er der ikke fx en rul-ned-menu med kategorier, det tror jeg måske, at jeg kommer til at mangle. Men ellers er det et virkelig fint design.
Anyways, jeg ville egentlig spørge, hvor podcast nr. 11 er fra sæson 1? Jeg ville nemlig tilbage og høre den og kan finde den på min smartphone, men ikke herinde?

Sara

Nævner du et andet podcast i din podcast, som du lytter til? 🙂 Jeg fik det nemlig ikke helt med 🙂 Men jeg synes, det er vildt spændende – glæder mig allerede til næste afsnit!

Emma Martiny

Hej Sara 🙂
Jeg tror, det er “The Lively Show”, du mener. Giv det et lyt – det er super spændende!

Sara

… Lige endnu en ting. Første gang jeg mødte law of attraction var det på et studieophold i USA, hvor jeg havde en hippilærer, der gik meget op i law of attraction. Hun undgik mennesker, der havde det dårligt (fx depressioner), fordi de ville trække ned i positivitet og hun ville heller ikke se nyheder, fordi også ville trække ned i hendes positivitet. Hvordan forholder du dig ift at undgå negativitet? For jeg stod helt af, da hun fortalte det

Emma Martiny

Spændende input! Jeg er meget uenig med din tidligere lærer, men jeg tror desværre det er en ret hyppig misforståelse ift. the law of attraction. Det med fx ikke at følge med i nyhederne, fordi det kan påvirke ens humør negativt, hører man ofte i spirituelle kredse, og selvom jeg godt forstår logikken bag, har jeg svært ved at forene mig med det. Men samtidig kan jeg sagtens relatere til det med at undgå negative personer, der trækker en ned – der er bare forskel på det, og fx at undgå en af dine kære, der går gennem en svær periode.
Jeg vil lige summe lidt over dit spørgsmål, og så tager jeg det op i en episode i fremtiden 🙂

Maria M.

Har lige hørt denne episode og det med flow er begyndt at interesse mig virkelig meget, så det var rigtig spændende at høre dig fortælle om det! Jeg har tydeligvis haft en tendens til at presse mig selv til at arbejde IMOD mit flow, hvilket har været rigtig drænende! Og jeg har også følt mig forkert, fordi jeg ikke bare kunne arbejde lige så ‘let’ som alle andre, men forstår nu at det blot er fordi jeg ikke har arbejdet på en måde som fungere for mig 🙂 Jeg kunne godt tænke mig at høre noget mere om hvad du konkret gør for at komme i flow, de dage hvor det ikke bare komme af sig selv? Til sidst – tusind tak for dit podcast generelt, det er super givende <3

http://gadebarn.dk

Emma Martiny

Hvor er det dejligt at høre, at du er begyndt at bruge flow i din hverdag. Jeg kan virkelig godt relatere til det med at arbejde imod sit flow, og det er så fedt, når man begynder at give slip og mærke, at der ikke sker noget dårligt, når man slipper kontrollen lidt – tværtimod.
Det korte svar til dit spørgsmål er: Det der føles godt. Men jeg tænker, at jeg vil prøve at komme nogle eksempler i et senere podcast. Tak for inputs til emner, og kæmpe klem til dig <3

Astrid

Hej Emma, spændende podcast. Jeg (kæmpe skeptiker) er med så langt, at man kan opnå flere positive ting, hvis man selv er optimistisk, åben for nye muligheder og proaktiv. Men forstår ikke, hvordan du/man anskuer negative livsoplevelser ift. Law of attraction: hvis nogen bliver syge, er det så også fordi, de ikke har sendt de rigtige vibrationer ud? Eller bliver fyret? Min anke mod den her filosofi er, at det let bliver sådan en spirituelt legitimeret ultra-liberalisme, hvor alt er individets eget ansvar og dermed skyld. 🙂 Hvis rigtig fede ting er manifestationer, hvad så med de rigtig ufede ting i livet?
Men tak for et spændende podcast, håber du vil svare på mine kyniker-spørgsmål..
VH Astrid

Emma Martiny

Hej Astrid 🙂 Uh, spændende kommentar!! Det er selv noget, jeg også synes, er vanskeligt ved Law of Attraction, og jeg tror stadig, jeg er et sted, hvor jeg ikke er helt klar i spyttet om, hvad jeg egentlig mener. For jeg tror naturligvis ikke, at vi (altid) selv kan gøre for, at vi bliver syge, og at al dårligdom kunne være undgået, hvis bare vi “tænker positivt”. Men hvordan afgør man så, hvad der er tilfældighed, og hvad der er ens eget “ansvar”? I’m not sure. Nogle meget hard core LOA-folk mener, at vi kan bære på energier/vibrationer fra tidligere liv eller fra vores barndom, så kan tiltrække ting, vi egentlig ikke ønsker. Dét synes jeg, bliver lige lovlig freaky, men jeg tror godt, at vi kan bære rundt på overbevisninger fra tidligere oplevelser, der kan påvirke vores nutid.
Jeg tygger videre på dit kyniker-spørgsmål – tak for det! 🙂

Astrid

hej Emma, tak for et rigtig fint og reflekteret svar. Jeg tror selvfølgelig ikke, skal det lige understreges, at du eller andre LOA-folk mener, at sygdom er selvskabt.. bare lige for at understrege det 🙂 Men det er jo på en måde et klassisk spørgsmål, det her med tilfældighed og ansvar. Tyg endelig videre!

Sarah

Hej Emma

Jeg er meget enig med Astrid.
Jeg finder det meget naturligt, at åbenhed, optimisme og troen på vores drømme kan føre mange gode ting med sig. Men hvad med betydningen af sociale betingelser? Psykosociale vilkår? Jeg ved ikke, om det er rigtigt forstået, men for mig kan det også virke lidt til, at man let kan komme til at reducere de såkaldte “negative” følelser til noget, der ikke har en særlig værdi?
Tak for et godt podcast.

Gode hilsner fra Sarah

Emma Martiny

Hej Sarah 🙂 Jeg mener på ingen måde, at negative følelser har mindre værdi – tværtimod! Det er jo netop den kontrast, at vi både oplever negative og positive følelser, der gør, at vi kan blive bevidste om, hvad vi gerne vil skabe mere af i vores liv.
Jeg tænker at tage dette spørgsmål op i et af de følgende podcast, for det er ret interessant, og jeg kan sagtens forstå jeres undren 🙂

Sarah

Hej Emma 🙂
Tak for dit svar. Måske har du lyst til også at komme ind på netop kontrasten – for jeg skriver “såkaldte” netop fordi jeg har svært ved, at vi skal dele op i positiv og negativ (hvis vi skal det?) Jeg synes, mennesket er noget mere nuanceret end dét. Mia Gardum har skrevet et indlæg, der hedder “Det er okay ikke at være okay”, hvor hun måske nærmere skriver om, at det er okay ikke at vide, hvordan man har det/hvad man føler (og hun er jo også interesseret i f.eks. LOA). Den vinkel kunne være interessant at få med, hvis du får lyst til det 🙂

Natasha

Hey Emma,

Fedt afsnit?Går ud fra du også er bekendt med dr.wayne dyer og byron katie?…Hvis ikke, så tror jeg også du vil elske dem og deres “teachings”. Så oplysende/livsændrende????????

Natasha

Kan også varmt anbefale marianne williamson??

Natasha

Kan også varmt anbefale marianne williamson?

LEAVE A

comment