Kategorier: Alle blogindlæg

3 tips til mere bæredygtige hverdagsglæder

8 COMMENTS
SHOW
HIDE
Nicoline

Virkelig fint budskab – på trods af, at det er et sponsoreret indlæg 😉
Jeg skriver netop nu om UN Sustainable Development Goals. Har du hørt om dem? Det er nogle mål, der for mig giver håb og lyst til at gøre en indsats – måske de kan gøre det samme for dig. http://www.un.org/sustainabledevelopment/sustainable-development-goals/
God tirsdag <3

Emma Martiny

Tak Nicoline! 🙂 Jeg har jo netop sagt ja til samarbejdet, fordi det er noget, jeg ønsker at sprede budskabet om.
Tak for linket – det vil jeg helt sikkert dykke mere ned i.

Nicoline

Det var virkelig heller ikke ment som kritik af dit sponsorerede indlæg. Faktisk var det ment som ros, idet jeg synes, at dine sponsorerede indlæg altid er relevante og vellavede, og fordi man kan mærke dig igennem. Nu jeg læser kommentaren, synes jeg den er formuleret dårligt, så jeg ville lige ændre det, så du forhåbentlig forstår, hvad jeg mener 😉

Emma Martiny

Det ved jeg godt, når det kommer fra dig, søde Nicoline 🙂 Bare rolig, jeg forstår godt, hvad du mener 🙂

Sara

Hej Emma. Nu har jeg set din fine kop et par gange, og er blevet nysgerrig på, hvor du har købt den?? 🙂

Emma Martiny

Hej Sara 🙂 Det er en kop, jeg har fået af mine forældre. Det var det første stel, de købte sammen 🙂 Det betyder desværre også, at det vist ikke er til at få fat på længere.

Sidsel

Dejlige tips 🙂 Jeg er også blevet rigtig glad for at have planter i stedet for buketter. Det er også så hyggeligt at gå og nusse om dem, og se dem vokse 🙂 Tager dog stadig gerne imod en buket tulipaner fra kæresten i ny og næ..

Emma Martiny

Dét gør jeg bestemt også 🙂

LEAVE A

comment