Kategorier: Alle blogindlæg

5 gode minder

7 COMMENTS
SHOW
HIDE
Helle

Jeg tror jeg har været med næsten fra starten. Jeg kan huske, da du beskæftigede dig meget med make-up og synes også at jeg kan huske, da du skiftede domæne osv.
Da jeg læste igennem minderne, tænkte jeg, at det da umuligt kan være 4 år siden du var i barcalona med Simon, for jeg kan da stadig huske indlægget.
Det har været fantastisk at følge din rejse og glæder mig til at se, hvor du skal hen i fremtiden.
Kæmpe kram og tak for en dejlig blog, Emma 😀

Sabrina G.

Jeg tror jeg har fuldt med på bloggen siden 2010/2011… Selvom det ikke er helt fra starten af, har jeg læst stort set alle indlæg du har skrevet, da jeg bare klikkede mig tilbage i arkivet. Jeg har altid nydt at følge med i dit univers! Både gennem op- og nedture, glæde og sorg. Nogle af de gamle indlæg jeg specielt husker, er de Vlogs du lavede, da du besøgte din forhenværende kæreste på noget skitur (husker jeg forkert?). Jeg kan huske at du vidst græd på den sidste Vlog, hvor du skulle hjem og han ikke skulle med. Jeg sad simpelthen og blev hen sentimental. Da du holdte en LANG pause fra bloggen, tjekkede jeg trofast ind dagligt for at se, om var vendt tilbage – Hvilket du heldigvis en dag var (jeg tror fandme jeg jublede, da jeg så der var er indlæg). Jeg holder virkelig af at følge med på din blog, da den virker så virkelighedsnær, menneskelig og oprigtig. Jeg har sagt det før, men siger det gerne igen: Du er inspirerende og utrolig lærerig at følge – På alle dine platforme! Forsæt endelig med at dele ❤

Liv

Jeg har fulgt med siden mine gymnasiedage, som startede i 2010, så har nok fulgt med siden starten af 2011 ???

Maria

Jeg har læst med siden du lavede dine makeup videoer. Kan især huske havfrue lokket 🙂

Mette H.

Kære Emma,
Jeg har også fulgt med fra næsten-starten. Lidt tilfældigt: Min bror havde købt en “hår-donut” til mig i gave, men jeg anede ikke, hvordan man skulle bruge den. Så anbefalede min veninde mig at tjekke din blog ud for en tutorial – og så har jeg læst med lige siden 😉 Det må have været tilbage i 2011-ish, og siden da har det udviklet sig til lidt af et girl-crush, haha!
Du er en stor inspiration for mig, Emma. Tak for de mange timer du ligger i at skabe det her univers.
Alt godt til dig. Kh Mette

Emma Martiny

Hæhæ, hvor skægt at det var sådan, du først fandt bloggen 🙂 Det er så hyggeligt, at du følger med, Mette. Jeg sætter altid pris på dine kommentarer 🙂
Kæmpe klem <3

Michelle

Åh ja, jeg har vel fulgt med siden 2010 vil jeg skyde på hvor jeg selv havde min blog.
Jeg nyder at følge med og det er så mærkeligt for jeg bliver så glad og stolt på dine vegne over alt det du opnår, som var du en veninde, selvom det ved jeg jo godt du ikke er. 😛 fjollet! Men jeg elsker at følge med og synes det er lidt sjovt “vi” har kendt hinanden i så mange år! Hvis altså du husker min blog. 😛

LEAVE A

comment