Kategorier: Alle blogindlæg, Video

Video: Min morgenrutine

26 COMMENTS
SHOW
HIDE
Johanne

Jeg kan virkelig relatere til det med at have lang tid hver morgen. Det elsker jeg også, fordi det virkelig starter dagen godt

Emma Martiny

Det gør det nemlig 🙂

JanniChristiane

Åh, det lyder som den helt perfekte morgen! Sejt du er så god til at stå tidligt op 🙂

Sabrina

Hej Emma 🙂 Virkelig hyggelig video. Det ligner du har nogle rigtig skønne morgener. Jeg ville nok ønske jeg var lidt mere A menneske end jeg er, da jeg egentlig godt kan lide tanken om det. Men det kan jeg desværre ikke prale af 😉 Der er noget jeg virkelig har undret mig over. Studerer du stadigvæk? Måske har jeg misset et eller andet. Men jeg undrer mig bare over hvordan du kan have sådan nogle morgener hvis du skal op på dit studie. For mig vil det i hvert fald være umuligt, desto mindre jeg stod op omkring kl. 4. Desuden så synes jeg aldrig du nævner noget omkring lektier eller eksamener. Det er noget jeg har undret mig længe over og jeg forstår simpelthen ikke hvordan du kan få dit ellers meget travle liv til at hænge sammen ved siden af et studieliv, som jo gerne er min. 37 timer om ugen 🙂

Emma Martiny

Hej du 🙂 Mange tak!
Jeg studerer stadig og mangler at skrive min bachelor. Det skal jeg gøre efter sommer. I øjeblikket er jeg ved at færdiggøre de sidste opgaver i forbindelse med et praktikforløb, men her kan jeg ofte arbejde hjemmefra 🙂

Marianne Luna

Det lyder virkelig som en dejlig morgenrutine.
Jeg er mere B- end A-menneske, så mine morgener er klart den mest uproduktive tid på dagen (hvor jeg til gengæld har mine kreative timer om eftermiddagen og om aftenen). Alligevel vil jeg gerne op i nogenlunde tid, både for ikke at skulle stresse, før jeg skal på job, men også fordi min 10-15 minutters yoga- og pranayama-rutine om morgenen er blevet uundværlig for mig. Og så naturligvis, fordi jeg gerne vil nå i bad og ikke mindst spise morgenmad. 🙂 Jeg er som regel ret sulten om morgenen, men jeg spiser også relativt tidlig aftensmad og spiser helst ikke noget efter kl. 20.

Emma Martiny

Det lyder til, at vi er ret forskellige, hæhæ 🙂 Vi kommer tit til at spise aaaalt for sen aftensmad, og det er vane, jeg gerne vil have ændret på 😉

Julie

Ih hvor er det hyggeligt med et indblik i din morgenrutine, tak fordi du deler 🙂 Det er så herligt med inspiration til at få en god start på dagen. Jeg kan tydeligt mærke forskellen, fra når jeg vælger at stå op i god tid og starter dagen stille og roligt med en løbetur til at vågne på, og til når jeg står så sent op, at jeg skal skynde mig ud af døren, så jeg næsten ikke når at sidde ned. Det er egentlig fjollet, når man ved, hvor stor en forskel det gør, at man så stadig vælger at blive liggende i sengen, men det afhænger jo selvfølgelig af, hvor træt man er, og hvor meget dynerne trækker i én 😉 Men det handler jo igen om at være god ved sig selv og gøre det, som der giver en mest glæde, så man kommer i gang med dagen på den bedst mulige måde 🙂

Rigtig god weekend 🙂

Emma Martiny

Det var bare så lidt, Julie 🙂 Det er nemlig fantastisk men en rolig morgen – men det er også enormt vigtigt, at man får sin søvn, så er jeg træt, bliver jeg hellere liggende i sengen lidt længere 🙂

Cecilia

Nu har jeg længe undret mig – hvornår går du i seng om aftenen?! Jeg ville ELSKE at have så meget tid om aftenen, men jeg er for træt om morgenen og elsker simpelthen min dyne for højt ?

Emma Martiny

haha 😀 Jeg går i seng omkring kl 22 🙂

Michelle

Det ER skønt med masser af tid om morgenen! Desværre svært at forene med livet som studerende, på mit studie hvert fald, men det gør også at jeg jubler ekstra meget når vi først skal møde kl 9.15 da jeg så har en hel time ekstra og det passer så godt med hvad jeg har brug for. Motion når jeg ikke om morgenen, men jeg bliver virkelig et bedre menneske af bare et kvarter-halv time med en af mine elskede Mumi kopper fuld af kaffe, mens jeg enten glor på tlf eller kigger ud af vinduet. Morgener er for mig virkelig yndlings tid. Det bliver​ dog hårdt afprøvet for tiden af at jeg ikke sover så meget og det bliver nok ikke mindre i fremtiden når der er en lille en, men jeg skal nok få det hele til at gå op er jeg sikker på. 🙂

Nicoline

Uh, jeg er så enig! Morgener er også min bedste tid på dagen! Jeg elsker at have god tid – særligt til en god morgenmad, som jeg virkelig sætter pris på!
Hvis jeg har en opgave, der presser, løser jeg den faktisk også bedst mellem kl 6 og 7. Det er der mange af mine venner, der ikke forstår 😉

Marie

Hey Emma.
Inspirerende video! Elsker dit arbejde -så sejt

Emma Martiny

Tak Marie! 🙂

Amanda

Hej Emma!
Igen er jeg vild med din video!
Jeg vil spørge hvad du gør med dit hår at undgå at det er fettet efter en løbetur, når nu du kan vasker det 1 gang om ugen?
Jeg har længe prøvet at vende mit hår til det, men synes ikke det kan lykkedes når jeg gerne løber 3 gange om ugen og dermed sveder i håret. Så måske du har et guldkorn ? 🙂
God aften!

Emma Martiny

Hej Amanda 🙂
Tak!
Jeg skyller det sommetider med vand, og bruger en sjælden gang lidt tørshampoo. Og de sidste dagen inden hårvask sætter jeg altid mit hår op 🙂

Emma

Hej Emma☺️ Virkelig en inspirerende video. Hvilken børste bruger du til at tørbørste din krop med om morgenen?

Emma Martiny

Hej Emma 🙂 Den er fra karmameju. Jeg skriver mere om den i et blogindlæg i morgen 🙂

A

Tak for en hyggelig og inspirerende video – som altid ?
Jeg er nysgerrig efter at høre, hvad du synes om Lady Comp. Er den pengene værd? Jeg synes umiddelbart, at den er lidt pebret, selvom det selvfølgelig også løber op med alm. prævention over længere tid… Måske et emne til et podcast i forlængelse af dit tidligere omkring p-pille stop ?
De bedste hilsner

Emma Martiny

Hej du 🙂
Jeg er rigtig glad for min Lady Comp, men der findes jo mange billigere alternativer, der sikkert passer til dig. De har fx lavet en ny mindre maskine, der er billigere.

Line

Sikke en inspirerende og livsbekræftende video 🙂 Det er virkelig smittende, og hvor du dog stråler, Emma! Jeg kan huske dengang for nogle (eller nok i virkeligheden en del…) år siden på bloggen, hvor du ikke havde det godt og som konsekvens deraf var noget tynd og ked af det. Derfor får jeg lige ekstrameget lyst til at sige, hvor utrolig sund, stærk og balanceret du og din krop altså ser ud. Det gjorde mig helt glad at se på den lille yogaseance 🙂

God dag 🙂

Rebecca

Kære Emma. Tusind tak for altid dejlig inspiration og positivitet på dine forskellige platforme! Kunne være superspændende at høre mere om dine erfaringer med Ladycomp, hvad du tænker om løsningen osv. – så krydser fingre for, at der på et tidspunkt kommer et blogindlæg eller lignende om det!! Kram og god karma herfra!

Emma Martiny

Hej Rebecca 🙂 Er der noget særligt, du undrer dig over? Jeg har fortalt om den et par gange, og føler ikke, der er så meget mere at sige, siden jeg jo ikke er ekspert men kun kan dele min egen erfaring 🙂
Klem til dig

Anne

Rigtig fin og inspirerende video! Jeg er på jagt efter en god sovebrille, og din ser dejlig blød ud. Hvilket mærke er det? 🙂

Emma Martiny

Det er simpelthen bare en sovebrille fra et fly, så det er intet fancy 😉

LEAVE A

comment