MARTINY PODCAST S2E21 // MADBANDITTEN JANE FAERBER

3 COMMENTS
SHOW
HIDE
Mette

Hej Emma,
Jeg bliver altså nødt til lige at knytte en kommentar til dit ellers så æstetisk forbedrede univers. Nu ved jeg ikke, om det udelukkende er mig, der har det sådan her, men selv om det ER pænt, er det altså også semi-forvirrende at tilgå de(t) nyeste indlæg; altså at afgøre, hvad der er det nyeste, fordi det forekommer relativt langt nede på dit ‘feed’. Giver det mening? Når det er sagt: fortsæt lige med det, du gør! Du er sindssygt dygtig og får een til at blive bedre til at mærke efter samt til nyde de små ting! 🙂
Bedste hilsner,
Mette

Emma Martiny

Hej Mette 🙂 Jeg har rykket det længere op på siden. Fungerer det bedre for dig?
Tak for dine søde ord 🙂

[…] Da jeg fornyligt blev interviewet af Emma Martiny til hendes podcast, kom vi ind på dette. Fik du lyttet til den? Ellers kan du gøre det her: Martiny podcast med Jane Faerber […]

LEAVE A

comment