Italiensk linsegryde med kyllingekødboller

6 COMMENTS
SHOW
HIDE
Marie

Hej Emma
Det lyder vel nok lækkert. Kan man få grønne linser på dåse? Det vidste jeg ikke. Er de så kogte og klar?

Emma Martiny

Det er de lige præcis 🙂 Super smart til at spare tid i hverdagen.

Lucca Catherina Rambrand

Kan man bruge svinekød i stedet for kylling?

Emma Martiny

Hej Lucca 🙂
Ja, det tror jeg sagtens, vil gå.

Mette J

Hej Emma
Først vil jeg lige sige dette; hver gang jeg skal finde inspiration til enten aftensmad, lækre sager eller brød, så tjekker jeg dit opskriftindex som et af de første! Så tak for virkelig gode idéer til en ret så kedelig kok (læs: mig).
For det andet; kan man mon bruge tørrede, grønne linser i retten? I så fald, ville du så bare koge dem efter anvisning på pakken, og derefter komme dem i gryden, sådan som det er angivet i din opskrift?

Emma Martiny

Hej Mette :-* Åh, tusind tak. Så dejligt at høre.
Du kan sagtens bruge tørrede grønne linser, men jeg vil anbefale dig at koge dem inden, så du er sikker på, at du ikke tilsætter for lidt væske til retten.
KH

LEAVE A

comment