Christinas New York // Oplevelser & shopping

4 COMMENTS
SHOW
HIDE
Sarah

Fantastisk timing med denne her rejseserie! Jeg skal også til NYC for første gang til sommer. Glæder mig næsten endnu mere nu! 🙂

Monica Christensen

Hvor lyder Christinas karriere altså super interessant! Hvis det på nogen måde kunne lade sig gøre, ville jeg synes, at det var utrolig nice at høre lidt om den. Sådan hendes uddannelse, arbejdspladser, og hvordan man så lige lander et job på et af Manhattens førende PR-bureauer. For en kommunikationsstuderende som mig lyder det jo som drømmen.

Sarah

Emma, jeg elsker simpelthen disse indlæg! Det er så dejligt at høre om menneskers oplevelser af forskellige destinationer i verden (omend man godt kan blive en anelse misundelig midt i eksamensræset, hæh!)

Emma Martiny

Åh, det er jeg glad for, Sarah! 🙂 Held og lykke med eksamen.

LEAVE A

comment