MARTINY PODCAST // S2E25 // MARIA SEJER & VEJEN TIL SEJER

6 COMMENTS
SHOW
HIDE
Anne

Hej Emma 🙂
Jeg er helt vild med, når du tager tematikker som disse op! Selvom jeg kun er 22 år, tænker jeg ofte over, hvad jeg egentlig vi, når jeg bliver “rigtig voksen”. Jeg blev især fanget af Marias snak om mod og metaforen om, at mod er ligesom en muskel, der skal trænes. Selvom det egentligt lyder enkelt, er det alligevel meget grænseoverskridende (for mig) at afprøve sit mod. Derfor satte det her podcast virkelig gang i nogle refleksioner 🙂
Alle dine podcast er gode og inspirerende, men dette og interviewet med Elsa Elsnab er mine favoritter 🙂

Emma Martiny

Hej Anne 🙂 Dejligt at høre! Jeg tror ikke, der kommer én dag, hvor vi pludselig føler os voksne. Som 22-årig (eller 23 i mit tilfælde) kan vi på nogle måder være rigtig voksne og på andre måder overhovedet ikke – og sådan ved jeg mange +50 også har det 😉
Jeg er glad for, at du synes om podcastet. Knus til dig!

Ida

Jeg har ikke hørt dette podcast endnu, men har lige været ude på en lille gåtur med forrige episode i ørerne og det er altså en fornøjelse at lytte til. Du tager nogle virkelig interessante emner op og det får altid mine tanker igang 🙂

Ligesom du har et ansvar over for dine læsere, har vi læsere også et ansvar over for dem vi følger 🙂

Emma Martiny

Hej Ida 🙂 Det lyder som en skøn aftensgåtur 🙂 Virkelig fin pointe, du kommer med, men den fik mig til at tænkte på: Hvad synes du, at ansvaret indebærer?

Ida

Det er et rigtig godt spørgsmål 🙂

Men at holde en god tone i kommentarfeltet. Ikke at skrive ting til dig eller for den sags skyld spørge dig om ting, man som læser ikke ville kunne stille dig i virkeligheden. Huske sig selv på, at du er en professionel blogger og man som læser ikke kan forvente at du dele alt eller vil svare på alt og acceptere dette 🙂

Emma Martiny

jeg er så enig 🙂 Tak for dit input, søde Ida.

LEAVE A

comment