Kategorier: Martiny Podcast

MARTINY PODCAST // S2E27 // SÆSONAFSLUTNING

7 COMMENTS
SHOW
HIDE
Ida

Jeg glæder mig allerede til tredje sæson! Rigtig god ferie 🙂

Nelle

Kære Emma,

Man kan ikke komme ind på podcasten, der står ” den er midlertidig utilgængeligt”.
Kram!

Emily

Tusind tak for en helt fantastisk podcast! Jeg har været fast lytter fra day one, og du har inspireret og motiveret mig helt vildt. tak for det!
Rigtig god ferie 🙂

Victoria

Hej Emma, synes dine podcasts er vildt inspirerende! 🙂 jeg har først startet på at lytte til dine podcasts dette forår, hvor at sæson 1 (specielt episode 8) inspirederede mig i den grad at jeg faktisk kan sige nu at jeg er blevet certificereret coach – nu interesserer jeg mig også selv for dette emne og har læst en del psykologi i forbindelse med kurset, men jeg vil alligevel gerne sige tak for det. Jeg føler faktisk at jeg har udviklet mig mht kurset, og jeg kan ærligt sige, at det har været noget af en øjenåbner. Så tusind tak Emma, for at du har inspireret mig!
Jeg håber selvfølgelig at du vender tilbage med en sæson 3, og at den bliver ligeså interessant, inspirerende og lærerig.
Rigtig god sommer. 🙂

Marie

Nu bliver det ret ømt, men gennem mit højskoleophold (som har været afsindigt hårdt for mig at komme igennem, og ikke altid på den gode måde) har den her sæson været et fast holdepunkt. Hver søndag er der kommet et nyt afsnit, og det har været et lyspunkt, jeg har set frem til. Så kæmpe tak for det!

Ida

Det har været en fornøjelse at lytte til dit podcast. Det har været nogle rigtig interessant emner og personer du har taget fat i 🙂 Jeg bliver lidt nysgerrig på din kommende bog. Bliver det en kogebog med hverdagsopskrifter ligesom dine to tidligere eller ?? 🙂

God sommer.

Emma Martiny

Hej Ida :* Det kan jeg desværre ikke helt dele endnu 🙂

LEAVE A

comment