Linse-kebab med perlespeltsalat // Veganske kebabspyd

6 COMMENTS
SHOW
HIDE
Marie Lundholm

Emma, jeg er virkelig imponeret over din kreativitet i køknet. Alle dine opskrifter ser bare SÅ indbydende ud og mange af dine opskrifter er yndlingsretter hjemme hos os 🙂 Tak for denne – det bliver dagens aftensmad 😀

Emma Martiny

Hvor er det herligt at høre 🙂 Mange tak for dine søde ord, Marie. Håber, du har en skøn sommer!

Camilla

Ville ‘kebaben’ kunne fryses ned?

Emma Martiny

Hm… Det tror jeg sagtens, men den skal nok opvarmes i ovnen, så den igen bliver sprød 🙂

Tine

Hej Emma, hvor mange gram grønne linser skal man bruge, hvis man selv koger dem?

Emma Martiny

Hej du 🙂 Du skal bruge cirka 600 g kogte linser. Det burde svare til cirka 300 g tørrede linser.

LEAVE A

comment