Pistaciepaneret kulmule med pastinakfritter & avocado-mayo

8 COMMENTS
SHOW
HIDE
Cathrine

Kære Emma
Jeg har af en eller anden grund tænkt lidt på dig her hen over sommeren – måske fordi jeg har genlyttet nogle af dine podcasts. Nu er jeg så tilbage i Kbh efter sommerferie, og jeg har lige brugt den sidste time på at catche up på alle dine blogindlæg fra de sidste par uger. Derfor får jeg lyst til at fortælle dig, at jeg holder rigtig meget af din blog. Jeg synes, at du gør sådan et godt stykke arbejde, og alle dine projekter er så gennemførte, at man kun kan være imponeret. Du er en kæmpe inspiration, synes jeg! Dels bruger jeg dine opskrifter i min travle hverdag, jeg bliver inspireret af de spændende mennesker, du interviewer (og bestemt også dine solowhows) og jeg funderer over nogle af de valg, jeg selv skal træffe i mit liv – eks. præventionsform 😉
Jeg synes, at det har været vildt skønt at se en ægte ‘ferie-Emma’ her hen over sommeren. Det er virkelig rart at se på, at du holder fri og er sammen med din smukke familie. Hverdags-power-Emma er som sagt også inspirerende, men det giver virkelig også noget til bloggen, når du bare holder fri, oplever og nyder livet.

hmm.. Jeg håber ikke, at denne kommentar er for underlig eller lyder helt stalker-agtig 😀 Jeg håber, at du forstår mine pointer i hvert fald.
De bedste hilsner

Emma Martiny

Hej søde Cathrine 🙂
Sikke en dejlig kommentar at få – den rammer rigtig meget plet ift. noget, jeg selv har spekuleret over, og er overhovedet ikke stalker-agtigt 😉
Det har været rigtig sundt for mig at give lidt slip her over sommeren, så det er godt at høre, at det har kunne mærkes på bloggen. Det må jeg prøve at tage med mig, når jeg lige så langsomt begynder at vende tilbage til hverdagen den næste uge.
Kæmpe knus fra regnfulde Århus <3

Julie

Mums sikke nogle lækre opskrifter! Jeg vil prøve samtlige opskrifter på mine næste madplaner – SÅ lækkert, skønt med ny inspiration ???

Emma Martiny

Hvor er det bare herligt at høre, Julie 🙂 Håber, de bliver et hit!

Alma

Opskriften ser mega lækker ud, skal helt klart prøve den. Jeg har også lige et forslag til et blogpost eller en video nemlig what’s in my pantry eller what’s in my fridge, undskyld at det ikke står på dansk, da jeg ikke kunne finde en god oversættelse, elsker dine videoer og din blog og har alle dine kogebøger og bliver så inspireret til at lave noget sundt mad.

Emma Martiny

Det er en god idé, Alma 🙂 Den skriver jeg bag øret 🙂

Thomas Bak Olesen

Ser lækkert ud, samme temperatur til fisken formoder jeg ( som til pastinakfritterne )?

Emma Martiny

Yes, lige præcis 🙂

LEAVE A

comment