Små ting

12 COMMENTS
SHOW
HIDE
Marie Lundholm

Sikke en masse fine billeder – jeg er vild med billedet med det lækre mad og din kærestes hænder 😉
Jeg kender det meget godt det der med at hygge om de ting, man skal nå uden at det tager længere tid. Det er en anden form for motivation. Omvendt kan det også være drøngodt med en stram tidsplan eller lang to do liste op til eksamener eller lignende 😉

Tak for altid god inspiration,
KH

Emma Martiny

Hæhæ ja. Det er så typisk: Mig, der tager billeder, og Simon der bare gerne vil spise NU 😉

www.idablom.dk

Ja! Jeg synes faktisk at, prøver jeg at forcere en masse ting, når jeg mindre 🙂 Ligesom Jess Lively siger: Alignment before action – så kan jeg mærke, at jeg får lavet mere og i meget bedre kvalitet, hvis jeg giver mig selv plads, tid og lov til at slappe af og bare nyde. Bare være 🙂

Emma Martiny

“Alignment before action” – det siger jeg ofte til mig selv. Så fint 🙂

Katrine Windfeld

Jeg kender bestemt følelsen af at skulle øve sig i at give slip. Det har jeg virkelig prøvet her i ferien, så jeg var faktisk næsten helt glad over at skulle stå op til lyden af en alarm i dag 😉
God dag <3

Emma Martiny

Hæhæ, det kender jeg godt. Struktur føles dejlig safe 😉

Nicoline

Årh hvor ser den salat lækker ud! Blev den god? Og du ser sød ud ?
Jeg kender så godt det med at stresse sig selv unødigt og så finde ud af, at man kan nå en del uden stress og jag (hvis da ikke, man ender i en bane af overspringshandlinger, hehe).

Emma Martiny

Jaa, det gjorde den. Skal lige testet et par gange mere, men kunne godt blive et hit 🙂

Cathrine

hav en dejlig uge! Og tak for et fint indlæg. Jeg har det meget på samme måde, når ferien slutter. Jeg studerer, så jeg har selv lige et par ugers ferie endnu, men min kæreste startede job i sidste uge. Og jeg fældede lige en lille tåre over, at ferien er forbi. Men mit bedste tip er at booke en forlænget weekendtur først på efteråret for at have en miniferie at se frem til, når hverdagen starter. Derfor skal jeg også til Berlin i september, og dine fine billeder derfra gør mig derfor ekstra spændt og forventningsfuld. 😀

Emma Martiny

Det er så dejligt at have noget at glæde sig til. Måske jeg skal få lavet nogle efterårsferieplaner 🙂 Og Berlin – det er ALTID verdens bedste idé 🙂

Heidi

Søde Emma – det ligner du har tabt dig rigtig meget ? Har du det godt ?

Emma Martiny

Hej Heidi 🙂 det tror jeg nu ikke, jeg har. Vejer mig aldrig, men mit tøj passer, som det plejer. Og jeg har det godt, så ingen grund til bekymring 🙂

LEAVE A

comment