Min hudplejerutine

18 COMMENTS
SHOW
HIDE
Lovisen

Hej, lyder som skønne rutiner du har. Jeg mener helt sikrer ikke at man skal bruge creme med solfilter om natten. Kan faktisk ikke huske hvorfor, og kan heller ikke finde noget om det når jeg googler. Men jeg mener i hvert fald ikke det anbefales, tror måske jeg har læst om det på beautyspace..
God dag til dig.

Emma Martiny

Jeg synes heller ikke rigtig, jeg kan finde noget om det. Det er mere bare min logik, der fortæller mig, at det måske ikke er verdens bedste løsning. Må på udkig efter en ny natcreme 🙂

Lene

Hej Emma.

Din fornemmelse er helt rigtig. Brug aldrig solcreme om natten.

Se evt. Linket nedenfor. Det beskriver ikke helt din situation, men der er ingen tvivl solcreme er lavet til brug i solen. Når der laves en ansigts creme med solfaktor i optager solfaktoren meget af pladsen i cremen til virksomme stoffer. Derfor får du heller ikke den bedste pleje om natten når du bruger ansigts creme med solfaktor om natten. Hvis du ikke kender nedenstående blog kan jer varmt anbefale den. Du vil blive super hud klog ved at læse den 🙂

http://beautyspace.dk/arets-forste-dilemma-er-noget-snavs/

Mvh Lene

Emma Martiny

Nice to know! Tak lene 🙂 Jeg skal have fat i en ny natcreme. Kan være jeg kan finde nogle gode af slagsen på den blog, du anbefaler 🙂

Mathilde

Hej Emma
Først og fremmest må jeg lige smide en kommentar om hvor skøn du ser ud! Masser af fregner og naturlig skønhed – thumbs up ?
Hernæst vil jeg sige tak for et fint indlæg. Det er som altid skønt at læse med. Jeg leder hele tiden efter gode, fugtgivende og naturlige produkter til min skandinaviske og sensitive hud. Derfor vil jeg lige høre hvordan konsistensen er på olien? Er den meget olieret eller trænger den hurtigt ind?

Emma Martiny

Åhh, tak søde Mathilde 🙂
Olien fedter, som olier nu gør, men den siver hurtigt ind i huden, så den er blød og fugtet men ikke klistret 🙂

Signe Op.

Åh, Rudolph Cares produkter ér altså bare lækre! ?
Ang. solfiltre i natcreme: Af ret indlysende årsager er solfiltre (som regel da) ikke nødvendige om natten. Solfiltre “optager en del plads” i cremer – andre ingredienser må altså måske vige pladsen for solfiltrene. Så drop dem om natten.
Derudover er det faktisk ikke som sådan nødvendigt med forskellige cremer til dag/nat – udover solfiltrene. Natcreme er nogle gange lidt federe, hvilket kan være rart for nogle, men ellers er der faktisk ikke grund til at købe adskillige produkter. Fungerer din dagcreme, så brug den også gerne om natten. Det samme med øjencreme – brug bare din almindelige ansigtscreme omkring øjnene (men vær opmærksom på, at nogle solfiltre kan irritere øjnene).
Håber, det hjalp lidt? ? Din hud ser jo totalt skøn ud! Jeg er pjattet med fregner ?

Emma Martiny

Meeega lækre! 🙂
1000 tak for info. Det hjalp. Jeg kan skal have fat i en ny natcreme, kan jeg fornemme på det hele, hæhæ 😉

Cathrine

ved du om olien er en midlertidig vare? Jeg synes nemlig, at jeg kan skimte et ‘limited edition’ på flasken. Kh

Emma Martiny

Hej Cathrine 🙂 Jeg tror bare, det er indpakningen, der er speciel. Olien kan man få altid 🙂

Christina

Er ret sikker på det ikke er godt at sove med solfilter og at Pudderdåserne fraråder det.
Samtidig er der vist noget med, at solfilter-ingredienserne jo tager “plads” i cremen, som jo kunne bruges bedre på andre plejede ingredienser, når man alligevel ikke skal ud i solen om natten

Emma Martiny

Det har du ret i, Christina 🙂 Jeg må på jagt efter en ny creme.

Pernille

Hej Emma 🙂
Sikke et fint indlæg. Du har sikkert svaret på det mange gange, men hvilket kamera bruger du? Dine billeder er ret fine!

Emma Martiny

Hej Pernille 🙂 Tak! Jeg bruger et Olympus PL-7

Pernille

Velbekomme – og tak for svar. Er der samme kamera, du bruger til videoer, hvis jeg må være så nysgerrig? 🙂

Emma Martiny

Yes, det er det 🙂

Sabrina G.

Jep, solfaktor i natcreme er no go! Men hvis du på udkig efter en god natcreme kan jeg anbefale Night a Mins fra Origins – Den tror jeg du vil synes om, når du godt kan lide Oles produkter ?

Jeg startede med at tørbørste efter dit sidste indlæg omkring det, og oplevede at min hud blev monster blød! Men… Så glemte jeg det lidt igen, men efter jeg læste det her indlæg igår, blev jeg mindet om, hvor undervurderet tørbørstning er. Så jeg har fundet hamp handsken frem igen! ??

Emma Martiny

Uh, tak for anbefalingen 🙂
Og ja, tørbørstning er the shizzel! Huden bliver så blød og lækker.

LEAVE A

comment