Kategorier: Alle blogindlæg

Links I like #Week32

5 COMMENTS
SHOW
HIDE
Nicoline

Jeg har netop spist det sidste stykke af den snickerskage, jeg lavede i denne uge – den er jo så lækker!

Emma Martiny

jaaa! Jeg må i køkkenet i dag 😉

Camilla

Det er så uhyggeligt hvor meget vores verdenskort vil ændre sig, hvis vi ikke tager action. En skam der er så få, der prøver at gøre sit for at redde vores dejlige planet!
Camilla | http://cammi.dk

Cille

Hej, jeg så på din instagram, at du havde bestilt over iherb og ville i den forbindelse hører om dine erfaringer med told. Ved du hvad grænsen for told af pakken er, og om der er et beløb, man kan bestille under, således der ikke kommer told på? 🙂

Emma Martiny

Hej Cille 🙂 Jeg betaler som regel told, men jeg kender faktisk ikke de præcise regler.

LEAVE A

comment