Sød kartoffel-bøffer med sorte bønner // Veganske mexicanske veggiedeller

6 COMMENTS
SHOW
HIDE
Maja Harder

Virkelig god ide med bønnerne !! Det vil jeg helt klart lade lig inspirere af ?
http://www.majaharder.com

Emma Martiny

Fedt, Maja 🙂 Håber, det bliver et hit!

Camilla Samuelsson

Ih hvor ser de skønne ud! De skal da prøves, tak for opskriften;)

Emma Martiny

Det var så lidt, Camilla 🙂 Håber, du vil synes om den.

Camilla Kirstine

Endnu engang rammer du spot on ! Jeg er ej heller vegetar, men jeg elsker ligeledes vegetariske retter og foretrækker dem ofte frem for andet. Jeg ville dog aldrig undvære kød fuldstændig eller lignende. Den her opskrift lyder fantastisk – jeg har nemlig haft problemer med de veggie-bøffer førhen, pga konsistens.

Forresten, elskede jeg videoen på din insta-story omkring dine Iherb køb. Kunne du måske lokkes til at lave et indlæg herinde om Iherb? Hvad du typisk køber, hvordan man finder rundt derinde og udvælger hvilken vare man skal have ud af de 700 forskellige varianter osv osv?

Emma Martiny

Hej søde du 🙂 Håber, du får succes med opskriften.
Jeg er ikke iHerb-ekspert – jeg holder bare af at shoppe derinde lige som mange andre. Så jeg vil egentlig helt undgå at lave et indlæg, da jeg ved, at der fører en masse spørgsmål med omkring told osv., som jeg ikke kan svare på.

LEAVE A

comment