Hjemmelavet kokossmør

7 COMMENTS
SHOW
HIDE
Ida B

Uh, det må jeg prøve!

Emma Martiny
Mia Laursen

Hej Emma!
Det lyder sørme lækkert med kokossmør. Den varme kakao må jeg prøve en dag 😉 Apropos foodprocessor, så er jeg på udkig efter sådan en, så jeg kan lave nogle af alle de lækre opskrifter fra dine kogebøger. Jeg har lige fået en i fødselsdagsgave, men jeg er i tvivl om det er den rigtige. Kan du anbefale en særlig god en? Eller bare noget den i hvert fald skal kunne? Det vil være en kæmpe hjælp, tak 🙂

Jeg har lavet kokossmør efter din opskrift til min matcha latte men oplever, at den bliver fast efter blot en dag. Har du prøvet det? – og i så fald, hvad gør du for at gøre den flydende igen? Jeg tænker måske at et vandbad vil hjælpe 🙂

Emma Martiny

Hej Bine :-*
Kokossmør stivner ved stuetemperatur. Du kan smelte det i en gryde eller over et vandbad, hvis du vil have det flydende.

Det var lidt en no brainer men tak for svar :-*

LEAVE A

comment