Kategorier: Alle blogindlæg

September // Frem & tilbage

8 COMMENTS
SHOW
HIDE
Charlotte

Det lyder som en dejlig september måned med lækkerier og gæstebud.

Jeg vil holde meget sen sommerferie og smutte til Indonesien i 5 uger. #lifeofanurse ?

Emma Martiny

Åh, det lyder da godt nok heller ikke dårligt 😀

Emilie

Hej Emma,
tak for en super god og meget inspirerende blog! Jeg har fulgt med i mange år og du har været et klart forbillede til at tage springet som selvstændig. Især din podcast med law of attraction og dine råd om at føle frygten og gøre det alligevel, har hjulpet mig med at søge nye udfordringer. Jeg har startet en lille virksomhed med grafiske plakater, så hvis du mangler noget flot til væggen bag sofaen, kan det være du kan finde den inspirerende og måske mindes din tid i København 🙂 Du finder alle mine prints på http://www.stregstudio.com – Ellers skal du bare have endnu en gang tak for et rigtig godt online univers!
Kh Emilie
ps. hvis du en dag mangler mere hjælp med grafisk arbejde, må du endelig sende en mail min vej 😉

Emma Martiny

Hej Emilie 🙂 Åh, sikke en skøn besked at få 🙂 Det er nogle virkelig fine plakater, du laver.
Tak fordi, du følger med :-*
KH

Emilie

Tak ❤️
Selvfølgelig – jeg glæder mig til at følge med mange år endnu! Jeg har faktisk et lille ønske om et yogaudstyrs-indlæg. Jeg går selv ved YO studio her i Kbh og kunne godt bruge lidt inspiration til godt yogatøj, da jeg altid selv ender med at komme afsted i mine gamle t-shirts 🙂

Emma Martiny

Jeg er selv vild med Olympia, som de har YO Wear shoppen, og så er LuluLemon helt fantastisk også :-*

Charlotte

Hej Emma. Sikke et fint indlæg 🙂 Må jeg spørge hvor din flotte lædertaske på 2. billede er fra? Er selv på udkig efter flot og hverdagsvenlig taske 🙂 KH

Emma Martiny

Hej du. Selvfølgelig! Den er fra Marc by Marc Jacobs.

LEAVE A

comment