Kategorier: Alle blogindlæg, Video, Vlogs

Video: Min uge // Vlog

30 COMMENTS
SHOW
HIDE
Sara

Hyggelig video Emma! Hvor er din fine øreringe fra (ikke de runde, men dem du stikker igennem øret?)

Emma Martiny

Tak, Sara 🙂 De er fra jewlsCPH 🙂

Sara

PS fandt lige dine opskrifter på tv2. Ift. powerbasen skal de brune ris så koge i 20+25 minutter i alt? Eller hvordan skal det forstås? 🙂

Pernille

Jeg kan ikke se et link til videoen? Jeg har også forsøgt at trykke på billedet 🙂

Emma Martiny

Det er fikset nu 🙂

Laura

Tak for video! Herre gerne mere af det 🙂
God søndag!

Emma Martiny

I lige måde, søde du 🙂

Marie

VIRKELIG fin video! Den gjorde min søndag endnu finere

Emma Martiny

Åh, det er jeg glad for at høre, Marie 🙂

Nicoline

Så hyggeligt, Emma!
Jeg satte det som en belønning for formiddagslektierne, at jeg efterfølgende kunne se din vlog 😉
Dog kan jeg ikke finde linket til videoen her i indlægget, men gik ind og fandt den på youtube – jeg ved ikke, om det bare er min computer der driller?
God søndag <3

Emma Martiny

Hæhæ, hvor er herligt 🙂 Jeg håber, den var en fin belønning.
Der var lige lidt teknikproblemer, men det er fikset nu 🙂

Søs

Så hyggeligt at se med!

Noget helt andet (eller måske ikke) – de opskrifter du havde med i go’ morgen DK var virkelig lækre, men! der er noget i opskrifterne på TV2’s hjemmeside, der ikke giver helt mening. Det er ligesom om der er byttet rundt på nogle af tingene… fx står der bønner i ingredienslisten, istedet for de to slags linser du bruger. Lige pludselig står der fx også bare TAHINDRESSING sådan lidt ud af det blå. Altså det kan jo være noget med visningen, men jeg tænkte du gerne ville vide det 🙂 Hvoromalting er, så er det nogle mega lækre opskrifter – og jeg har allerede lavet de to veganske af dem. Mmm!

Din blog er så fin, og jeg elsker at følge med – thumbs up til dig!!

Emma Martiny

Hej Søs 🙂 Tak! Åh, det er lidt noget rod, kan jeg godt se. Men godt at du kan tyde opskrifterne trods alt 🙂

Juliee

Din matcha latte, har du en opskrift til den? 🙂

God video!

Emma Martiny

Søg på Matcha latte på bloggen, så finder du opskriften 🙂

Ida Otterstrøm

Jeg ved ikke om det bare er mig, eller videoen slet ikke skulle være i indlægget, men jeg kan i hvertfald ikke se den her i selve indlægget? 🙂

Emma Martiny

Det er fikset nu 🙂

Caroline

Hej Emma. Rigtig fin video! Den hyggede jeg mig med at se, i stedet for et afsnit af en serie 😉 Jeg kunne godt tænke mig at høre lidt mere om Melissa Ambrossinis bog – kan du anbefale den? Jeg har nemlig også overvejet at læse den.

Emma Martiny

Hej Caroline 🙂 Tak!
Ja, jeg synes, det er rigtig fin. Den er meget “amerikansk” (selvom hun vist er fra Australien) med mange “honey”, “beautiful” og sådan, men budskabet er klar og rigtig godt 🙂

Caroline

Tak, det er godt at vide 😉 Jeg kan godt lide hendes podcast, men nogle gange bliver det altså også lige en smule for frelst til mig.

Anne

Hvor er dine fine solbriller mon fra? 🙂

Emma Martiny

De er fra Kaibosh 🙂

Julie

Så dejlig en video, søde Emma 🙂 Det er altid hyggeligt at følge med i, hvad du får din hverdag til at gå med, og hvad der optager dig lige nu. Inspirerende og hyggelig 🙂

Glæder mig til en ny kogebog fra dig i 2018, er spændt på, hvad den kommer til at indeholde! 🙂

Emma Martiny

Tak, søde Julie 🙂 Jeg fortæller snart mere om min næste kogebog 🙂

Christine

Det var virkelig en fin vlog, rigtig spændende at følge med i din uge. Det du laver er inspirerende, men at det så også bliver fremstillet på en yderst inspirerende måde gør det jo kun bedre. Det er virkelig klippet fint sammen det hele.
Hvis det er noget du også selv nyder at lave, synes jeg bestemt gerne at der må komme mere af dette 🙂

Emma Martiny

Tak, Christine 🙂 Der kommer helt sikkert flere vlogs fremover.

Ida

Virkelig fin video Emma! Flere af dem – det et hyggeligt at følge med 🙂 Måske en nu hvor du studere igen? God dag!

Emma Martiny

Hej Ida :-* Det er lidt svært at dele min hverdag som studerende, da mine medstuderende ikke nødvendigvis har lyst til at være en del af mine vlogs.

Julie

Nok den fineste vlog jeg har set! Der var noget dejligt “hverdagsagtigt” og uformelt over den, fordi du i lige så høj grad formåede at fange pauserne – og det kræver virkelig dygtighed! Håber sådan at du fortsætter vlogging for du er simpelthen en haj til det 🙂 Regnvejrsbegrejstring fra København

Emma Martiny

Åh, hvor er du sød, Julie :-* Dejligt at høre.

LEAVE A

comment