Skab mere tid til det, der betyder noget

4 COMMENTS
SHOW
HIDE
Ida

Jeg er virkelig en tidsoptimist og det stresser mig ofte, da jeg ender med ikke at nå alt det jeg har sat mig for på dagen. I en af artiklerne du refererer til, nævner du at man kan tracke sin tid og dermed finde ud af, hvor meget tid man reelt bruger. Super smart. Har gjort det samme med min økonomi og kost for længe siden, da jeg undrede mig over hvor alle mine penge blev af eller hvorfor jeg tog på. Nogle gange kan jeg være en smule desillusioneret omkring hvad mine hensigter er og hvad jeg rent faktisk gør 🙂 Som altid, spændende læsning! God weekend <3

Emma Martiny

Hej Ida
Det er nemlig en vild god idé at tracke de ting, man ikke føler, man har styr på. Ofte er det svært at tage sig sammen til, men det er nok netop fordi, man godt ved, man har et lille problem, og sådan noget er jo ofte lidt af en øjenåbner 😛
KH og god weekend.

Iben

Er kalenderen kun for år 2018 eller også for de sidste måneder af 2017? 🙂

Emma Martiny

Den er for 2018 :-*

LEAVE A

comment