Risottofad med kylling & fennikel

9 COMMENTS
SHOW
HIDE
Julie

Det ser virkelig lækkert ud! Det vil jeg helt sikkert prøve. Jeg ved ikke om det kun er mig, men jeg synes ikke det ser ud til at være de rigtige opskrifter i madplanen?

Emma Martiny

Tak, julie :-* Jeg har skrevet til femina, så forhåbentlig fikser de det snart.
KH

Maiken

Hej Emma! Jeg tror der er gået ged i noget inde på Feminas hjemmeside. Der ligger de forkerte opskrifter under madplanen du har linket til her i indlægget og det samme er faktisk gældende for den madplan inde på deres side der er udgivet 17. august der hedder “nudelret, suppe og shepherds pie”. Det hele lyder så lækkert, så det er så ærgerligt at gå glip af opskrifterne :o)

Emma Martiny

Hey du :-* Tak fordi, du gjorde opmærksom på det. Jeg har sendt info videre til femina.
KH

Sabrina

Jeg oplever desværre rigtig ofte at linkene til de forskellige opskrifter på Feminas hjemmeside ikke virker 🙁

Nanna

Hej Emma. Er der et alternativ til fennikel, hvis man ikke er så vild med det?

Emma Martiny

Hej Nanna :-* Som jeg også skriver i opskriften, kan du sagtens erstatte det med andre grøntsager. Nu hvor græskar er i sæson, kunne det måske være en idé?

Jeg lavede den her ret forleden dag, og det var SÅ lækkert, virkelig godt.
Jeg havde dog ingen fennikel (og det er min kæreste heller ikke så vild med), og så ville jeg godt peppe lidt op med lidt flere grøntsager, så jeg puttede hokkaido græsker, porre og selvfølgelig løg og hvidløg i.
Havde en rest bacon og fløde, som jeg hældte i – det skal helt klart laves igen, så smart og nem måde at lave lækker mad på 🙂

Emma Martiny

Dejligt at høre :-* Lidt fløde og bacon gør som regel alting lige liiidt bedre 😉

LEAVE A

comment