Video: Sådan laver jeg min matcha latte

19 COMMENTS
SHOW
HIDE

Tak for den fineste og mest inspirerende lille video. Jeg får lyst til at købe både blender og alle de lækre og spændende produkter. Én eller anden dag, så skal jeg i hvert fald prøve at lave din matcha latte (: Mmm.

Emma Martiny

PS! Hvilken Blendtec-model er det, du har?

Emma Martiny

Blenderen er modellen ‘Designer 625’ :-*

Sikke fin den færdige Matcha-te ser ud og hold nu fast jeg syntes godt nok din blender ser rigtig god ud, hvor har du den fra?
Dejlig dag til dig 🙂

Emma Martiny

Blenderen er modellen ‘Designer 625’.
God dag til dig også, Katrine :-*

Mums, hvor ser det lækkert ud. Det skal jeg helt sikkert prøve af en dag! Lige nu laver jeg bare en lidt mere simpel matcha latte med ris/soya eller mandelmælk – men din version ser mere mættende og fyldig ud! Hvor er dit store og flotte krus forresten fra? Rigtig skøn dag til dig <3

Emma Martiny

Kruset er så gammelt, at jeg ikke kan huskse, hvor det er fra 😛 Beklager :-*

Kære Emma
Hvor land tid tager en levering typisk fra iherb? 🙂

Emma Martiny

Det kommer an på, hvilken leveringsform du vælger :-*

Okay. Det var heller ikke fordi, at jeg ikke ville undersøge det selv. Men jeg har ikke handlet på en amerikansk hjemmeside før, så jeg var blot lidt nysgerrig på, hvad man kan forvente 🙂

Emma Martiny

Mener det er mellem 2 dage og 2 måneder, alt efter hvilken type forsendelse, du vælger, så det er lidt svært at sige 🙂

Tak tak. Jeg prøver mig frem 🙂 Det er jo en god sjat ingredienser man skal have hjem for at prøve, hvad der ligner, en fantastisk latte <3

Jeg er vist lidt langsom i optrækket, men må lige være sikker -bruger du den her matcha latte som “erstatning” for morgenmad? Det vil jo bare være ærgerligt, at lave matcha til min morgenmad og opdage, at jeg ikke kan drikke det hele? Jeg venter spændt på min bestilling…

Emma Martiny

Det gør jeg lige præcis 🙂 Den mætter rigtig dejligt på grund af protein fra collagen og gode fedtstoffer fra kokossmør.

Jeg er begyndt at lave matcha i stil med den du har vist – men jeg har problemer med, at den bliver sådan lidt grynet i det… Er det noget du har prøvet eller ved hvordan man undgår?

Emma Martiny

Hej Søs 🙂 Det kan skyldes, at din kokossmør ikke er helt cremet. Den skal gerne kunne smelte på tungen helt uden nogle gryn 🙂

Ida

Hej Emma,
Hvis man ikke har en blender som din med varmefunktion, kan man da gøre noget andet for at lave en lun matchalatte?

Emma Martiny

Du skal bare tilsætte vand, der er cirka 80 grader til blenderen 🙂

LEAVE A

comment