Kategorier: Design, DIY guides, Video

VIDEO: 1. ADVENT // HJEMMELAVET ADVENTSKRANS

16 COMMENTS
SHOW
HIDE
Julie

Glædelig 1. søndags i advent, søde Emma! ? Sikke et smukt december vejr, det er i dag!
Tak for den hyggelige video. Hvor er det en flot adventskrans, og den fine, fine krans til døren! Den ville helt bestemt pynte på vores dør ? Jeg blev faktisk lidt inspireret af din adventsdekoration fra sidste år, da jeg sad og lavede adventskrans sidste weekend. Så jeg lavede den på et fad, i stedet for som en decideret krans. Syntes din så så fin ud?

Emma Martiny

Hej søde du :-*
Ja, det er så herligt! Vi har været ude og gå en laaang tur – og det var tiltrængt for jeg var til julefrokost i dag 😉
Dejligt at høre, at du har fundet inspiration her på bloggen.
KH <3

Nanna L

Hmmm… Det må være et hjemmestrikket halstørklæde fra min mormor – havde selv valgt garn og været med i processen, så det var ikke en overraskelse, men til gengæld var det lige, som jeg havde drømt om! 🙂

Emma Martiny

Hej Nanna 🙂 Du skal hoppe ind på YouTube for at deltage.

Line

Den bedste gave jeg nogensinde har fået, var en tur til London med min dejlige mor. ⭐️
Glædelig jul!

Emma Martiny

Hej Line 🙂 Du skal deltage inde på YouTube 🙂

Mette

Så fin en video, og mega herligt at du medtager det der nemt kunne have været klippet fra 🙂

Emma Martiny

hæhæ 🙂 Tak, Mette!

Malene

Wauw en fin krans, den vil jeg også lave! 🙂

Da jeg var 6 år fik jeg en ring med et hjerte i af min bedstemor, og jeg har gået med ringen lige siden, da jeg heldigvis passer den på min lillefinger nu ☺️

God december og jul til dig ☺️

Emma Martiny

Ja, den er så smuk, ikke? 😀
Hvis du vil deltage i konkurrencen, skal du hoppe ind på min YouTube kanal 🙂

Nynne

Super fin og sød video. Elsker detaljen med at du er lidt for stærk til at håndtere krogen på bøjlen. ? Det gav virkelig fin inspiration!

Emma Martiny

Hæhæ 😉 Det var ikke meningen, men synes faktisk, det blev meget fint alligevel 🙂

Dicte

Du laver altså de fineste ting, Emma ♥️ Så kreativ! Noget andet: Jeg er helt vild med musikken i videoen. Vil du dele, hvad det er? Glædelig jul! KH

Emma Martiny

Hvor er du sød :-* Det er Nanna, der har redigeret videoen, men hun har vist fundet musikken på epidemicsound.com

Helle Dreier

Sikke en fin krans og adventsfad.
Min bedste julegave må være en tegning jeg fik af min niece for 2 år siden. I september måtte jeg sige farvel til min lille, gamle gravhund og var meget ked af det. Som julegave havde hun så lavet en tegning til mig af Lakrids (det hed min hund), så kunne jeg kigge på den hvis jeg savnede den. Hun var kun næsten 4 på det tidspunkt og havde virkelig gjort sig umage. Tegningen er nu rammet ind og hænger over min seng ❤️

Emma Martiny

Tak Helle :-*
Det lyder som den bedste gave. Så betænksom altså ❤️

LEAVE A

comment