Små ting

4 COMMENTS
SHOW
HIDE
Nicoline

Skønt, at dit kommentarfelt virker igen. Jeg har helt savnet “samtalen”, haha.
Min mandag har været rar. Egentlig har jeg haft en lang dag og meget arbejde, men efter en weekend, hvor jeg gav mig selv fri, så føltes det helt okay. Jeg fik også lyttet til din podcast på en laang gåtur, og hvor var det et fint afsnit!
I weekenden gik jeg i gang med at læse WomanCode, hvilket jeg har villet gøre længe, men ikke har fået taget mig sammen til. Og hvor er det interessant læsning! Tak for anbefalingen 😉

Emma Martiny

Du kan også tro, jeg har savnet det! <3 Hvor er det fedt at høre, at podcastepisoden resonerede hos dig. Og FEDT du er begyndt på WomanCode. Den er liiidt overfladisk, synes jeg, men et super super udgangspunkt, hvis man ønsker at lære mere om vigtigheden af at have hormoner i balance.
KH <3

Anne

Hej Emma
Jeg ville have skrevet en kommentar til din podcast fra sidste søndag, så du får lige kommentaren her i stedet 😊
Sikke en dejligt reflekterende og inspirerende episode! Jeg var – og er selvfølgelig stadig – vild med din pointe om at VÆRE noget i stedet for blot at GØRE noget. Det er så sigende i forhold til det mindset, jeg (og sikkert mange andre) har. Jeg synes også, du beskriver work-life-balancen rigtig godt i relation til nutidens samfund, forpligtelser og målsætninger. Du har helt sikkert fat i den lange ende med hensyn til, at man godt kan nyde og føle sig fri uden først at skulle yde. Dog tror jeg også, det afhænger meget af, hvilken branche man er i. Eksempelvis er der stor forskel på at være sygeplejerske og at være selvstænding. Ikke desto mindre tror jeg på, at uanset hvilken beskæftigelse man har, er anerkendelse, loyalitet og værdi/værdsættelse enormt vigtige faktorer, når det handler om arbejdsglæde. Jeg glæder mig til at høre dine kommende episoder om at være selvstændig 😃
Knus ❤️

Emma Martiny

Hej søde Anne
Herlig kommentar – omend lidt forsinket 😉 Dejligt at du synes om episoden. Og du har helt ret i, at der selvfølgelig er forskel på, om man arbejder i det offentlige eller om man er selvstændig, hvor man helt selv kan sætte sine rammer.

LEAVE A

comment