KOGEBØGER

FABELAGTIGE FRISTELSER
KØB BOGEN FOR 294,83 KR LIGE HER

Fabelagtige fristelser indeholder 100 søde opskrifter med mindre sukker og mere smag. 270 smukke sider med unikke og kreative opskrifter: morgenmad, chokolader, søde snacks, is, mousse, fromage, brød, snitter, barer, cookies, bagværk, muffins, tærter, frugtsalater, suppe og grød

Kogebogen er et indblik i hvad, jeg kalder mit moderne dessertkøkken. Et køkken, hvor der er plads til søde sager, men hvor man stadig lytter til sin fornuft. Der opstår en vis ironi, når det, vi forkæler os selv med, ikke gør os godt og måske tilmed er forbundet med dårlig samvittighed. Vi véd jo godt, at det ikke er sundt for vores krop at byde den store mængder af hvidt mel og sukker – det er der i grunden ikke meget forkælelse over – men alligevel er det, hvad vi gør, når vi vil være gode ved os selv. Heldigvis findes der en middelvej, og jeg håber, at jeg med denne bog kan stikke lidt til traditionerne for, hvordan kager og desserter bør se ud. Dét er ægte selvforkælelse for mig, og det handler ikke om at stræbe efter det perfekte, men om at gøre sit bedste.


herligogærlig

HERLIG & ÆRLIG MAD
KØB BOGEN FOR 379,95 KR LIGE HER
I Herlig & ærlig mad vil jeg forsøge at give dig endnu mere inspiration til fuldendte måltider, samt forslag til hvordan du kan spise sundt, lækkert og varieret både morgen, middag og aften. Og formiddag og eftermiddag og til natmad, for den sags skyld. Mad er noget af det bedste, jeg ved, og jeg er lidt af en madnørd, der elsker at bruge mange timer i køkkenet. Jeg ved dog også, at ikke alle har det på samme måde – at mange helst bare vil nyde god mad i en fart uden større anstrengelser – og derfor stræber jeg efter at gøre mine opskrifter så ligetil som muligt.


skønnesalater

SKØNNE SALATER & VIDUNDERLIGT TILBEHØR
KØB BOGEN FOR 349,95 KR LIGE HER

Jeg har skrevet den kogebog, jeg selv har savnet på hylden. Kogebogen, der svarer på det evigt tilbagevendende spørgsmål: ”Hvad skal vi servere til?”, og som er fyldt med gode idéer til, hvad man kan spise til alt fra flæskesteg til falafel. Jeg har aldrig forstået, hvorfor så mange spiser det samme tilbehør stort set alle ugens dage, når na- turen bugner af grøntsager og råvarer, der giver os mulighed for at overraske og udfordre vores smagsløg og opfinde nye favoritretter. I denne kogebog finder du opskrifter, der passer til både hverdag og fest. Tilbehør til én, to eller femten. Salater til morgenmad, madpakke, score- eller familiemiddag. Sunde søde sager og retter, der kan føje et ekstra pift af luksus til din hverdag, med ingredienser der ikke vælter madbudgettet.