Kategorier: Rejseguides

billeder fra Amsterdam

4 COMMENTS
SHOW
HIDE

Da jeg var på studietur i tidernes morgen i Hhx-dagene, hvor vi i Bruxelles, og tog derfor til Amsterdam en af dagene.

Synes Amsterdam er hyggelig nok, men den bedste og mest rørende oplevelse fra da jeg var i byen, var klart at være i Anne Franks hus. Det var virkelig en oplevelse, som jeg var glad for at få med hjem i bagagen. Mest fordi det virkelig rørte mig, at gå rundt i den der lille lejlighed, og tænke at her var alle hendes tanker blevet formet.

Clara V.

Nej jeg har aldrig været der, men jeg skal derhen med nogle veninder til sommer – har du nogle gode tips? 🙂

emmamartiny

Der kommer en masse tips inden længe 🙂

Clara V.

Nej jeg har aldrig været der, men jeg skal derhen med nogle veninder til sommer – har du nogle gode tips? 🙂

LEAVE A

comment