Kategorier: Skønhedsprodukter

Sommer skønhedsprodukter

7 COMMENTS
SHOW
HIDE
Trine Jørgensen

Hej.. Super god guide. hvor køber du dine Benefit produkter henne?

Hilsen Trine.

Trine Jørgensen

Hej.. Super god guide. hvor køber du dine Benefit produkter henne?

Hilsen Trine.

emmamartiny

I sephora 🙂

Andrea

Har ikke kunnet kommentere før nu, så nu får du min kommentar 🙂
Åh hvor er det lige sådan et indlæg jeg har savnet! Virkelig et fedt indlæg, jeg skal helt klart have fat i det dér Cha Cha Tint! Vil ønske, at du laver flere at disse indlæg, for dem har jeg manglet! 🙂

emmamartiny

Der kommer flere af dem, det lover jeg! 🙂

Andrea

Har ikke kunnet kommentere før nu, så nu får du min kommentar 🙂
Åh hvor er det lige sådan et indlæg jeg har savnet! Virkelig et fedt indlæg, jeg skal helt klart have fat i det dér Cha Cha Tint! Vil ønske, at du laver flere at disse indlæg, for dem har jeg manglet! 🙂

emmamartiny

Der kommer flere af dem, det lover jeg! 🙂

LEAVE A

comment