Kategorier: Basis garderobe, Mode

Basic wardrobe part 2

6 COMMENTS
SHOW
HIDE
Sofie

Jeg er enig ! 😉

Natasja

Hej Emma!

Jeg er dig evigt taknemmelig for da du skrev om 5PFW for første gang. Lige fra start synes jeg det gav perfekt mening. Nu har jeg selv forsøgt at bygge en basisgarderobe op og mangler stort set kun den perfekte t-shirt. Den leder jeg stadig efter, det er ikke det nemmeste! Jeg vil også gerne finde en trenchcoat af god kvalitet der sidder ret tæt til kroppen, men jeg synes faktisk det er ret hyggeligt at man leder efter sådanne ting over længere tid, det har virkelig mindsket impulskøb. Så tusinde tak for overhovedet at fortælle os om det, og tak for din dejlige blog!

Mvh. Natasja

emmamartiny

Hej Natasja!
Tusind tak for din søde kommentar. Dejligt at du kan bruge mine indlæg til noget. Jeg synes også, det er vildt hyggeligt at lede efter de størrekøb, så det gør fristelserne for at implusshoppe meget mindre .-)

Sandie Bolund

Hej Emma! Jeg sætter virkelig stor pris på de her indlæg!
Jeg vil også rigtig gerne have en perfekt basis garderobe, men har svært ved at finde ud af hvilket stoffet og sådan der er god kvalitet 🙂
Er det måske noget du kan lave et indlæg om? Hvordan man finder nogle lækre items i god kvalitet?

emmamartiny

Det vil jeg helt sikkert undersøge. det er også noget, jeg gerne vil vide mere om 🙂
Tak for din søde kommentar. God søndag!

LEAVE A

comment