Opskrift: Chokoladetrøfler med avokado

9 COMMENTS
SHOW
HIDE
Maria D

Hvor ser de bare lækre ud!! Håber mine bliver ligeså gode, har sat en portion i køleskabet nu, lavet af en mørk chokolade med hindbær i, som jeg fandt i Lidl. Min kæreste elsker chokolade, så mon ikke det bliver et hit:-)

Årh det lyder lækkert 🙂 Du må lige vende tilbage med resultatet.

Maria D

Hvor ser de bare lækre ud!! Håber mine bliver ligeså gode, har sat en portion i køleskabet nu, lavet af en mørk chokolade med hindbær i, som jeg fandt i Lidl. Min kæreste elsker chokolade, så mon ikke det bliver et hit:-)

Årh det lyder lækkert 🙂 Du må lige vende tilbage med resultatet.

Det skal jeg helt klart afprøve! Det ser SÅ lækkert ud. Tak for inspiration 🙂

Det skal jeg helt klart afprøve! Det ser SÅ lækkert ud. Tak for inspiration 🙂

Det var så lidt Christine 🙂

stinna

Kan de fryses… ?
Det kunne være cool at kunne tage et par stykker ud og smide i madpakken.. (og nemmere at administrere.. )

Emma Martiny

Hej Stinna 🙂 Ja, det tror jeg sagtens, de kan.

LEAVE A

comment