Kategorier: Opskrifter, Toppings

Hjemmelavet nutella

8 COMMENTS
SHOW
HIDE

Uhmm. Ser godt ud. Jeg elsker også engang peanuts i. Eller kanel. Eller kokos.
Og så bare en ske B-)

– Anne

Hihi, lige præcis 😉

Uhmm. Ser godt ud. Jeg elsker også engang peanuts i. Eller kanel. Eller kokos.
Og så bare en ske B-)

– Anne

Hihi, lige præcis 😉

Woops når jeg får tid og energi (please be sooner than later) til at være lidt husmor agtig igen, må jeg helt sikkert prøve at lave det til min søde mand – han er en værre nutella gris! 🙂 Tak for tippet!

Det var så lidt Trine 🙂 Jeg er sikkert på, at din kæreste vil elske den 🙂

Woops når jeg får tid og energi (please be sooner than later) til at være lidt husmor agtig igen, må jeg helt sikkert prøve at lave det til min søde mand – han er en værre nutella gris! 🙂 Tak for tippet!

Det var så lidt Trine 🙂 Jeg er sikkert på, at din kæreste vil elske den 🙂

LEAVE A

comment