Kategorier: Hverdagsliv

Hvad fortæller dine bumser dig? // Face Mapping

8 COMMENTS
SHOW
HIDE

Jeg sad lige og mærkede rundt i ansigtet mens jeg læste dit indlæg 🙂 Har set ret så intelligent ud.. Men er “heldigvis” derhjemme, da jeg er syg hvilket højst sandsynligt blev fremprovokeret af mit stress niveau, plus er på den tid af måneden… og gæt hvor jeg fandt flest urenheder? Yep you guessed it 🙂 Hagen.
Synes også alternative perspektiver – især når der virker til at være noget om snakken..

Ja, det lyder som noget værre flippet alternativ snak, men jeg kan også kun skrive under på, at der virkelig er noget om snakken 🙂

Isidora

Tak for et fedt indlæg! Elsker andre synspunkter og udtalelser end de typiske ”sværger til xx-mærke” hvad angår skønhed og pleje.

Face mapping og lignende har jeg været ude for i homøopatisk behandling – og jeg tror 100% både på det og mange af de andre medicinformer i den alternative medicin. Jeg synes desværre, at det er alt for undervurderet i vores vestlige medicin, men heldigvis er der ved at skabes lidt mere tillid til det. For lidt tid siden var akupunktur jo også ”en ikke anerkendt konspirationsteori fra den oldgamle kinesiske medicin uden beviser på virkning”, og i dag bruges det af mange læger og hospitaler rundt i hele Danmark 🙂

Efter at have kæmpet med akne og problematisk hud i 8 år (med brug af alt fra stærk antibiotika og hormonregulerende piller til de dyreste produkter fra Magasin) er jeg 110% sikker på, at ansigtet viser de indre (bl.a. hormonelle) ubalancer – der også skal løses indefra for et flot resultat udefra. 🙂

Hej Isidora 🙂
Du har helt ret omkring akupunktur, og jeg tror også, at alternativ medicin vil blive mere anerkendt indenfor de næste år. Jeg håber, at vi kan gøre lidt op med tankegangen om, at alt kan løses med den rigtige pille.

Selv om jeg har arbejdet som make-up artist og sælger i skønhedsbranchen (og selv har solgt mange dyre mærker…), så tror jeg heller ikke på, at en creme kan løse hudproblemer såsom acne og tør hud. Man kommer meget længere ved at kigge på ens livstil, og se på hudpleje som et supplement, der ikke kan stå alene.

Mange tak for din kommentar!

Simone

Men hvad skal man så gøre? Altså, jeg døjer rigtig, rigtig meget med bumser på hagepartiet, og det er ALTID der, de kommer. Men hvad gør man så for at komme problemer i hormonbalancen til livs? 🙂

Ja, der er det ingen skønhedsprodukter, der kan hjælpe. Hvis du stadig er under 20 år, er der ikke meget, man kan gøre, da det i puberteten er naturligt, at kroppens hormonbalance er lidt ude på et sidespor.
Hvis ikke kan du kigge på din kost og livstil. Stress påvirker hormonbalancen meget.

simone

nej okay, jeg er nemlig 22, og jeg har døjet med bumser siden mine teenage år ISÆR omkring hagen, så jeg er desperat, og er nærmest villig til at prøve alt, og jeg synes faktisk, at dette lyder meget spændende! Jeg blev for et par år siden erklæret laktoseintolerant. Det ændrede dog ikke noget for min hud, at jeg udelod mælkeprodukter. Nu er jeg i gang med at blive testet for gluten allergi. Er det sådan noget, f.eks., der kan skabe problemer i hormonbalancen? Ved du det? 🙂

Hvis man har en fødevarerallergi, kan de godt have indflydelse på hudens tilstand.
Det er svært for mig at rådgive dig, når jeg aldrig har set dig og ikke ved hvilke hudplejeprodukter, du bruger, og hvordan din livsstil er. Jeg vil først og fremmest anbefale dig at snakke med din læge omkring dine hudproblemer, hvis du ikke har gjort det allerede 🙂

LEAVE A

comment