Kategorier: Basis garderobe

basis garderobe #marts

8 COMMENTS
SHOW
HIDE
ida

Juhu, jeg har glædet mig til opdatering!! 🙂 Kunne du tænke dig at lave et indlæg med nogle af de bedste basis-køb? Jeg tror f.eks. aldrig vi fik set vinterjakken eller hvilken af de to sorte, draperede kjoler du valgte – den med eller uden ærmer.

Jeg gav mig selv toogoodtobebasic’s læder skater skirt i fødselsdagsgave. Og jeg er sindssygt glad for det! Men hvis jeg havde det i silke, tror jeg, at jeg ville savne nogle flere læg, så den foldede mere, hvis du kan følge mig? Men det kommer selvfølgelig an på, hvad man er til 🙂

Hej Ida! 🙂 Du har helt ret, der er flere ting, jeg slet ikke har fået vist jer. Jeg tænker, at det måske ville være sjovt, at lave en video eller lignende i stedet for flere indlæg.

Jeg er også helt forelsket i deres læder skirt, men jeg vil nu gerne have et i et mere ‘neutralt’ stof også. Jeg ved bare ikke, om silke bliver for let, hvor som du også siger, vil det jo ikke falde så tungt og folde så meget.

Lise Flagstad

Hej 🙂
mht skaterskirtet, så har jeg et fra Malene Birger http://shop.bymalenebirger.com/dk/item/priuna-pleated-skirt-q53972004/
Det er jeg super glad for – det er god kvalitet og det falder tungt. Du kan evt tjekke det ud?
Det findes også i blå, som jeg overvejer at hoppe på også 🙂

Hej Lise 🙂 Mange tak! Det vil jeg helt sikkert kigge nærmere på. Det lyder jo helt perfekt 🙂

Maja

Hvor er de brune solbriller oppe i højre hjørne fra? De er så fede!!:-)

Maja

Ved du hvad modellen hedder for jeg kan ikke rigtig finde dem.. 🙂 rigtig god blog du har!!

Modellen hedder Erika 🙂

LEAVE A

comment