Kategorier: Stil og inspiration

Spring sports wear

4 COMMENTS
SHOW
HIDE
Stine

Det tøj jeg styrker i er primært fra h&m og så har jeg en enkelt top og et par tights fra gina tricot, og så nogle indershorts fra puma da jeg bruger dem til håndbold – men mons tro det ikke ændre sig når jeg om en uge skal til new york og shoppe igennem :-)))

ååårh, GID det var mig 🙂

Jeg løber ikke ofte, så har endnu ikke erhvervet mig nogle lange træningsbukser (eller leggings er det vel), men har til gengæld det sort/grå sæt fra H&M med sports-bh og yoga shorts på din collage og det er helt fantastisk! Køber som regel mit sportstøj i high street butikker nu, selvom jeg er svært glad for Nike og Puma.

Hvis man har brug for mere støtte, kan jeg anbefale sports-BH’erne fra Casall. Har selv én, og den er robust i stoffet og kan klart holde til mere end high street versionerne 🙂

http://stainsofpaint.blogspot.com/

Tak for din kommentar 🙂 jeg er meget fristet af H&M sættet, det ville nemlig være helt perfekt til yoga 🙂

LEAVE A

comment