Kategorier: DIY guides

Kobberbøjler DIY

4 COMMENTS
SHOW
HIDE
Andrea NS.

Det var da en genial idé Emma! De ser godt nok fine ud. Det må jeg i gang med! Men hvor har du skaffet bøglerne henne? 🙂

Mega godt tip, jeg har godt nok også drømt meget om kobberfarvede bøjler 🙂

Hvor smart! 🙂 Jeg har også kigget længselsfuldt på dem fra Hay, men ja, det bliver jo sindsygt dyrt, hvis man skal have skiftet alle sine bøjler ud – i hvert fald i forhold til det, jeg plejer at give for mine bøjler, ha. Jeg har sådan nogle velour-nogen fra Harald Nyborg til 5 for 15,-, der gør, at tøjet ikke rutsjer ned af bøjlen. Dét er altså også ret smart!

Andrea_CPH

Skøøøøøøøøn cardigan!

Og godt tip med kobberspray. Jeg bruger kun træbøjler til mit tøj men vil se, om jeg kan finde noget andet at spraye 🙂

LEAVE A

comment