Video: Sommerfest make-up tutorial

6 COMMENTS
SHOW
HIDE
ida

Rigtig flot makeup og fin video! Min eneste anke er, at det måske går en tand for hurtigt, når du forklarer, hvordan øjenskyggen bliver lagt?men jeg er også virkelig virgin på det område, så måske er det bare mig 🙂
Jeg håber stadig på, at der kommer en øjenskygge-teknik video til os “uden øjenlåg” 😉 Du må jo sige til, hvis du mangler en til at sidde model.

Og og og – et ønske til et makeup indlæg. Det kunne være et indlæg om gode og flotte solskinspudder, som ser naturlige ud? 🙂

/ ida

Emma Martiny

Hej Ida 🙂
Jeg må prøve at forklare det lidt mere i dybden næste gang. Det er godt, du siger til, så jeg ved, hvad jeg kan gøre bedre i min næste video.
Det er en god idé med et indlæg om solskinspudder – det er jo perfekt nu til sommer 🙂
Knus Emma

Hej Emma!

Sikke en fin video! Jeg er vild med tutorials hvor man rent faktisk kan følge processen og det kan man her i dine! Nu er makeup ikke min stærke side og jeg må indrømme at det er blevet nedprioriteret ekstra meget efter jeg er begyndt at træne dagligt. MEN: det er jo ingen undskyldning og slet ikke når du viser hvor let og fint det kan gøres, så jeg må i gang med penslerne herhjemme! 😀

Tak for dejlig inspiration 🙂

Anna – wonderwomanwannabe.dk

Emma Martiny

Hej Anna 🙂
Mange tak. Jeg går faktisk meget sjældent med øjenskygge, men elsker at lege med det, når jeg skal noget særligt 🙂 Dejligt, at du kunne finde inspiration!

Emma

Hej Emma!

Jeg kunne helt vildt godt tænke mig at se mere om, hvordan du klipper dit hår selv. Gerne info omkring saks og hvordan man griber det hele an 😉
Hilsen Emma.

Emma Martiny

Hej Emma 🙂 jeg overvejer lidt at lave en video om det, men vil jo nødigt stå til ansvar, hvis nogen kaster sig ud i det, og det går helt galt 😉 Der vil sikkert også sidde nogle frisører, som mener, jeg gør det helt forkert 😉

LEAVE A

comment