Kategorier: Dagens outfit, Hverdagsliv

Uddannelse, tak og Ebay-goodies

25 COMMENTS
SHOW
HIDE
Annemette

Stort tillykke med optaget, hvor fedt at I begge kom ind på drømmestudiet. Jeg har selv være færdiguddannet i 14 år, så det er længe siden jeg har ventet i spænding på optagelsesbrevet (som dengang kom pr.snail-mail) – og så taler vi i øvrigt ikke mere om hvor gammel det så gør mig 😉 Men at være studerende er altså den mest festlige tid i éns liv, så endnu engang tillykke 🙂

Emma Martiny

Mange tak Annemette. Du kan tro, jeg glæder mig til at være studerende, man hører jo gang på gang, at man skal huske at nyde det 🙂

Stort tillykke med studiet Emma!! Selvom jeg først selv søger ind næste år, har jeg været så nervøs for at se dette års gennemsnitskvoter. Det er altså en smule angstprovokerende, at det gennemsnit konstant skal stige, går det aldrig den anden vej?..
Jeg er kæmpe fan af både din og Mette Maries blogs, så blev rigtig glad, da jeg så Mette Marias anbefaling af din blog, jeg kan jo kun erklære mig enig i, at du virker som en “prægtig kvinde”! 😉
– God dag!

Emma Martiny

Tusind tak søde du 🙂 Ja, det er ikke til at forstå – hvor skal det ikke ende?
God dag til dig også!

Rikke

Stort tillykke Emma, hvor er det bare velfortjent. Held og lykke med det nye studie 🙂

Emma Martiny

Mange tak Rikke! 🙂

Uh, den uddannelse er jeg også kommet ind på 😀 Jeg ved dog ikke helt endnu, om jeg har tænkt mig at starte, eller om jeg vil fortsætte min desperate jobjagt…

Emma Martiny

Iih hvor sjovt! 😀 er det også i Aarhus?

Ih, den klæder dig godt, den jakke!
Og tusind tillykke med studiepladsen!
Knus fra en fellow-kommunikationsuddannet.

Emma Martiny

Tak og tak igen, for god blogger- og shoppekarma 🙂

Stort, stort STORT tillykke med pladsen! (:

Det er lidt sjovt. Jeg kom selv ind på journalistisk (drømmeuddannelsen) i 2012 for så at droppe ud i 2013 på grund af stress, og valgte så i stedet at læse kommunikation og medier (for nu at give den korte titel), og jeg er SÅ glad for min beslutning. Ingen tvivl om, at journalistik er mega spændende, men det er også bare utroligt hårdt. Det er IVK (som mit studie hedder) selvfølgelig også, men på en meget mere afslappet måde, og jeg får stadig alle de ting fra journalistik, som jeg var gladest for. Hvis man ikke brænder 100 % for jour. så er det bare den helt perfekte vej at gå. Jeg tror du vil blive rigtigt glad for dit valg (:

Emma Martiny

Mange tak Lisbeth 🙂
Det er godt at høre, at du er blevet glad for dit valg. Jeg håber også, at jeg har truffet det rette 🙂

Christine

Stort tillykke! Jeg kom også selv ind på erhvervsøkonomi, HA på Århus uni. Jeg frygtede primært afslag fordi jeg forventede det ville give mig en dårlig fødselsdag; men at findes ud af jeg var kommet ind på min første prioritet gjorde dagen så meget bedre. 🙂

Emma Martiny

Tillykke! Både med studiepladsen og din fødselsdag 🙂

Tillykke!
Jeg vidste faktisk slet ikke, at man kunne læse kommunikation på en professionsbachelor, men det lyder helt vildt spændende 🙂
Og hvor er det bare en fin jakke!

Emma Martiny

Tak søde! 🙂

Pernille

Stort tillykke! Er det i Aarhus eller København du skal læse? Og det kunne være mega fedt hvis du vil opdatere bloggen om studielivet på kommunikation (når nu du engang kommer dertil 😉 ) da jeg selv overvejer at søge ind!

Emma Martiny

Mange tak Pernille. Det er i Aarhus 🙂 Og det vil jeg selvfølgelig rigtig gerne.

Natasja

Stort TILLYKKE med optagelsen, skønne Emma 😀 Det bliver spændende at følge dig på din rejse!

Emma Martiny

Mange tak Natasja! 🙂

Tillykke Emma!
Føler jeg spammer din blog, men kan ikke lade vær’ med at kommentere. Jeg kom også ind på drømmestudiet (tandlæge) for 2 år siden, men droppede ud pga manglende motivation og en fornemmelse i maven der ikke var særlig god. Er nu kommet ind på RUC (hum. bach. og journalistik) hvilket er en helt anden retning og håber på at det er mere ‘mig’. Jeg vil sige held og lykke, giv den gas og husk at være glad helt ned i maven også selvom der er opgaver, eksaminer og livet ved siden af 😉

Emma Martiny

Du kan altså ikke spamme min blog Petra! Kommentarer kan man ikke få for mange af 🙂
Tusind tak og mange gange i lige måde 🙂 Jeg håber, du finder ud af, at du har truffet det rigtige valg.

Jane

Stort tillykke med at være kommet ind på uddannelse. Jeg har selv haft et semester på DMJX (tillægsuddannelsen i journalistisk formidling) og har været rigtig glad for stedet. Held og lykke 🙂

Emma Martiny

Mange tak Jane 🙂

LEAVE A

comment