Kategorier: Skønhed

Kold / varm hudtone

14 COMMENTS
SHOW
HIDE

Jeg ville virkelig ønske jeg kunne finde ud af det, men jeg KAN bare ikke få nogen som helst fornemmelse af, hvorvidt min hudtone er kold eller varm, og derfor er jeg komplet lost, ift. hvilke farver der klæder mig.

Jeg slutter mig til mængden som ikke kan regne ud om undertonen er kold eller varm. Suk 🙂

[…] har efter min mening haft det pæneste sæt tøj på i hele blogland i august. 2. Emma Martiny har lavet et super cool indlæg, hvor man kan finde frem til sin […]

Sofie Amalie

jeg er enig med pixels og poesi. jeg kan heller ikke

Emma Martiny

Måske din hudtone er neutral? Det er rigtig svært for mig at hjælpe dig, når jeg ikke kan se dig 🙂

Anne

først og fremmest: 1000 tak for et super inspirerende og hyggeligt “univers”. 🙂

nu har jeg siddet og kigget dine guides igennem, men jeg synes, at det er helt vildt svært at bedømme, om jeg har kold eller varm undertone. umiddelbart synes jeg, at jeg har en varm undertone, men sølvsmykker klæder mig bedst, og mine blodårer på håndleddet er nærmest blålilla. 😛
måske jeg kan overtale dig til at hjælpe mig?
https://www.facebook.com/anne.l.raun/photos

Emma Martiny

Hej Anne 🙂 Det er lidt svært at se, da der er et filter over de fleste af dine billeder. Jeg synes dog, det ser ud til, at du har en varm undertone i huden. Har du farvet dit hår i en kold rød farve? Måske en mere varm rød ville klæde dig bedre 🙂

Anne

tusind tak for dit svar. 🙂 god idé med en varmere rød farve til håret – det vil jeg prøve næste gang!

pernille

jeg tror den er varm,fordi den peach farve passer dig bedst,er det rigtigt gættet.

Rikke

Syntes ligesom de andre det er utrolig svært det med undertonen, og hvilket en af dem jeg er, det ville spare mig for mange penge, med hensyn til makeup, hår, smykker og tøj.
Og derved kan jeg også få mere gavn af dine gode indlæg om hvad der passer til en 🙂

Jeanette

Hej ? Jeg er faldet over dit indlæg her og kan se at det er gammelt, men jeg forsøger mig alligevel ?
Har man med sikkerhed en kold hudtone hvis blodårerne på håndleddet er lilla og blå?
Mit naturlige hår er nemlig blond med et lidt rødligt skær så jeg har altid tænkt at efterårsfarverne klæder mig bedst?
Det er en jungle ??

Emma Martiny

Hej Jeanette 🙂 Det er virkelig svært for mig at sige – jeg synes, du skal vælge det, du selv føler, klæder dig bedst. Dette indlæg er jo mest men som sjove tips 🙂 Prøv evt at tage en kold læbestift på og tage et billede, og gør det sammen med en varm læbestift. Så vil du nok hurtigt kunne se, hvad der er bedst 🙂

Nanna Saabye

Hjælp mig!!! Er jeg guld eller sølv? Varm eller kold? 🙂

Isabel

Hej, Det er et super godt indlæg om hud-undertoner og farver. Jeg har en kold undertone og det er de kolde farver og sølv som klæder mig bedst. Men hvad med hårfarve? Jeg har som teenager haft naturligt ufarvet hår, som lignede at jeg havde lyse striber i det. Med årene er min hårfarve blevet mere leverpostejsagtig og jeg har farvet det i mørkebune, kolde nuancer. Det har klædt mig, men jeg er lidt træt af det og overvejer om jeg skal farve det lyst / lysere? Problemet er jeg ANER IKKE om det vil klæde mig eller om jeg vil komme til at se udvasket ud?. Synes det er en stor (og dyr) beslutning og vil gerne være mere sikker på, hvad der vil klæde mig. Har du nogen bud på, hvordan man vælger hårfarve 🙂 ?

LEAVE A

comment