Kategorier: Dagens outfit, Hverdagsliv

sommerglimt på en regnvejrsdag

2 COMMENTS
SHOW
HIDE

Åh, der er ellers intet som at bade i Vesterhavet! Det var praktisk talt dér jeg lærte at svømme som barn. Hmm, måske det er derfor jeg er så dårlig til at svømme haha?

Vejret var bare helt umuligt i går! Skulle starte et nyt hold elever op på Vallekilde Højskole, og alle eleverne måtte bare slæbe deres ejendele igennem sivende regn, som hårdnakket nægtede at stoppe. Det var et værre svineri, men der er selvfølgelig intet der kan spolere lykken ved at starte på højskole (:

Emma Martiny

Der var faktisk en tysker der døde i vandet, netop den dag vi var ved stranden. Man skal altså passe på, især når det blæser, og jeg er sådan en kylling, der altid rigtig tør.

Årh, jeg bliver helt misundelig – GID jeg skulle starte på højskolen igen. Det er sådan en spændende tid 🙂

LEAVE A

comment