Kategorier: Basis garderobe, Mode

Video: Den perfekte basisgarderobe

8 COMMENTS
SHOW
HIDE

Har bogmærket dette indlæg. Hvor er det bare sejt, at du har taget dig så god til at lave sådan en god og overskuelig guide, tak! : )

http://modetendenser.dk

Emma Martiny

Hej du 🙂 Mange tak! Jeg er glad for, at du kan bruge det til noget.

Rigtig fin video, den sætter nogle flere tanker i gang om basisgaderoben
Jeg har er glad for at følge med i dine indlæg om det her emne. Tak!

Emma Martiny

Det var så lidt Mei 🙂 jeg er glad for, at du synes om dem.

Maja

Super inspirerende indlæg og video – jeg er allerede gået i gang med min egen liste 🙂

Må jeg spørge dig om hvilken øjenskygge du har på i videoen? Du får simpelthen i de smukkeste grønne øjne af den 🙂 Jeg har selv grønne øjne, og leder efter en blommefarvet øjenskygge, som jeg kan bruge til hverdag, og som vil komplimentere det grønne i mine øjne, uden det bliver for lilla.

Emma Martiny

Hej Maja 🙂 Mine øjne er faktisk blå og ikke grønne, men den kobberfarvede skygge, jeg har på i denne video, får dem til at se lidt anderledes ud. Det er faktisk bare en gylden solskinspudder, jeg har brugt under øjet og i kredsen sammen med en champangefarvet skygge på øjenlåget.

Maja

Tak for svar 🙂 Det må jeg selv prøve af!

[…] udemærket beskrevet flere andre steder på nettet. Nyere indlæg om emnet findes for eksempel her og […]

LEAVE A

comment