Kategorier: Ikke kategoriseret

BERLIN REJSE MAKE-UP (Repost)

2 COMMENTS
SHOW
HIDE
Michelle

Hej Emma!

Jeg synes ikke umiddelbart jeg kunne finde et indlæg om det, så nu spørg jeg i stedet! Jeg vil rigtig gerne i gang med øjnskygger men kunne så godt tænke mig en guide til hvilke pensler jeg bare skal ha. Kunne det være noget du havde lyst til at tage op? Jeg har set din guide om make up pensler men kunne godt tænke mig det mere uddybet og hvad der er nødvendigt at ha for at lave flotte øjnskygge looks. 🙂

Håber I får en dejlig tur til Berlin! Selvom det er meget turistet synes jeg ritter sport butikken hvor man kan lave sin egen rittersport var monster sjovt!

Emma Martiny

Hej Michelle 🙂 Prøv at tjek denne video ud: https://emmamartiny.dk/2014/04/video-ojenskyggen-der-klaeder-alle/
Her snakker jeg lidt om det. Ellers skal jeg nok kigge på det inden længe 🙂

Tak for tippet med Ritter Sport! Det lyder vildt skægt, så der vil vi gå forbi i dag 🙂 Jeg elsker jo chokolade 😉

LEAVE A

comment