Kategorier: Design

4 programmer til billedredigering

11 COMMENTS
SHOW
HIDE

Jeg har bruger photobucket til at uploade billeder, ellers gerne Adobe Photoshop Ligthroom (lidt nemmere end det almindelig photoshop) og Photoshop Elements 🙂

Emma Martiny

Jeg skal have forsøgt mig med lightroom og elements 🙂

Stephanie

Jeg bruger altid “Afterlight” og “VSCOcam”.. Fantastiske apps!

Emma Martiny

Er det til Iphone? 🙂

Stephanie
Janni

Rigtig fin guide, Emma! 🙂 Jeg kunne dog vildt godt tænke mig at høre lidt om hvordan du redigerer dine fantastisk flotte videoer – altså klipper osv. 🙂 Specielt hvis man ikke har Mac:-)
God søndag!

Emma Martiny

Hej Janni 🙂 Jeg bruger altid Imovie, så det er desværre til Mac 🙁

Som Julie også skriver, så er Lightroom en del nemmere at gå til en Photoshop. Jeg har i et lille års tid brugt Lightroom og er virkelig glad for det. Til collager bruger jeg også Picasa, og så uploader jeg på Photobucket, men har egentligt aldrig brugt det til at redigere med 🙂 På telefonen er jeg ret glad for vsco cam, som Stephanie også nævner 🙂

Emma Martiny

Jeg har lige downloadet vsco cam, så nu skal jeg lege 😉

Tak for det her indlæg! Det er lige hvad jeg går og mangler.
Plejede egentligt bare at bruge standardprogrammet på min pc, men efter den er blevet reinstalleret er det ikke lige så godt som det plejer, så nu kæmper jeg med at gøre mine sørgelige mobilbilleder smukke igen (:

Emma Martiny

Det var så lidt Lisbeth 🙂 Godt du kunne bruge det!

LEAVE A

comment