Kategorier: Morgenmad, Opskrifter

Morgenmadsfavorit med hytteost og granatæble

6 COMMENTS
SHOW
HIDE

Hytteost til morgenmad – den har jeg godt nok ikke prøvet før! Ikke desto mindre, så lyder det faktisk utroligt lækkert. Det skal helt sikkert afprøves en dag (:

Jeg er faktisk utroligt misundelig på dine morgener. Det er den slags, jeg drømmer om at have, og hver aften sætter jeg optimistisk alarmen efter det. Næste morgen tager det dog ikke mange sekunder at slukke alarmen og snuppe et par timer mere på øjet hehe

Emma Martiny

Det er super lækkert, så jeg synes helt sikkert, at du skal prøve det 🙂

Anonym

http://smagpaamaden.dk/morgenmadsfavorit-med-hytteost-chiafroe/#comments
Minder utroligt meget om dit indlæg både mht. tekst og opskrift 🙂

Emma Martiny

Hej 🙂 Det har jeg også selv lagt mærke til, men forfatteren mener ikke, at hun har læst og fundet inspiration i mit indlæg, så der er ikke så meget jeg kan gøre andet end at ryste let på hovedet…

Anonym

Ej?! Arhmen altså. Jeg sad lige og læste det, og tænkte at det dér havde jeg læst før? Selvom det var en smule omskrevet.

Emma Martiny

Jeg kan heller ikke forestille mig, at forfatteren ikke har læst mit indlæg, inden hun har skrevet sit eget, for der er skræmmende mange ligheder… Men jeg har bare besluttet mig for at lade det ligge. Man skal vælge sine kampe med omhu 😉

LEAVE A

comment