Kategorier: Cocktails, Opskrifter

Kaffecocktail med kondenseret mælk

7 COMMENTS
SHOW
HIDE

Det lyder super lækkert! Endnu en grund til, at jeg burde lære at drikke kaffe :b

I øvrigt et super fint lille drinksbord du har. Meget voksent og stilfuldt, uden at blive kedeligt (:

Emma Martiny

Tak Lisbeth 🙂 Det er min kærestes. Det er en af de gode ting ved at flytte sammen: jeg får lov til at kapre alle hans pæne ting 😉

Ej, det er jo endnu mere snyd! Min kæreste havde næsten kun grimme ting med, da vi flyttede sammen haha :b

Anne

Hej Emma. Jeg er lidt nysgerrig: Har du fået sponsoreret flasken med kaffelikør?

Emma Martiny

Hej Anne 🙂 jeg har fået tilsendt kaffelikøren som en gave fra heering, men jeg har selv valgt, at jeg ville bruge den i en opskrift, og jeg får ikke penge for at skrive indlægget 🙂

Anne

Okay, jeg havde det på fornemmelsen, da jeg så flasken andre steder i blogland. I min optik så er en gave og et sponsoreret produkt lidt det samme. Det er fedt, du selv vælger at bruge den i en opskrift på din blog, men jeg synes faktisk, at du mister noget af din oprigtighed/integritet ved ikke at skrive, at du har modtaget flasken som gave.
Så kan du spørge, hvad er forskellen for mig, om (du skriver) det er en gave eller ej… Forskellen er, at jeg har en mistanke om, at det er en gave/sponsoreret produkt, fordi jeg ser den andre steder i blogland, og derfor irriterer det mig, at du ikke putter en disclosure på indlægget. Jeg har ikke et problem med, at bloggere modtager gaver eller spons, men hvorfor skriver I/du ikke, når det sker? Kald det en gave, men i bund og grund er det jo reklame, og så har I vel en forpligtelse til at putte en disclosure på?
Jeg er godt klar over, at emnet er (ud)debatteret, men jeg kunne faktisk godt tænke mig at høre din mening om det. Mest fordi jeg faktisk troede, du var mere “reel” (i mangel på bedre ord).

Emma Martiny

Hej Anne 🙂
Du har helt ret – jeg skulle have skrevet det i indlægget. Det er tilføjet nu 🙂
Jeg føler egentlig ikke, at jeg har så meget mere at skrive om emnet, for kort sagt er jeg fuldstændig enig i alt, hvad du skriver. Jeg plejer altid at skrive det i mine indlæg, men i dette tilfælde havde jeg simpelthen ikke tænkt over det, fordi kaffelikøren havde stået på min hylde i flere uger – Det er min fejl, og jeg undskylder, hvis det har først til nogle misforståelser. J
eg er ked af, at du ikke føler, at jeg er “reel”, for det gør jeg mig meget umage for at være.

LEAVE A

comment