Kategorier: Links I like

Links I like #week 49

5 COMMENTS
SHOW
HIDE
Laura

Hej Emma. Jeg ved ikke, om det kun er hos mig, men jeg har meget svært ved at se, hvad der står på dine links, når de er i lyserød. Kan du måske gøre dem lidt mørkere, så de træder mere tydeligt frem? 🙂

Emma Martiny

Du har helt ret Laura – jeg har prøvet at ændre det. Er det bedre nu? 🙂

Laura

Ja, meget bedre! 🙂

Åh, jeg oplevede Albuquerque Balloon Fiesta i år, og det var den mest fantastiske oplevelse! Ærligt, så var det faktisk bedre end Machu Picchu, som min kæreste og jeg også var så heldige at opleve på vores fire måneders tur 🙂
Jeg ville gerne foreslå at du kunne kigge på billeder af de hundredevis af luftballoner på vores blog, men jeg er bange for at udlængslen og lysten bliver for stor 😉 Sådan har jeg det i hvert fald selv, når jeg kigger tilbage på billederne!

Emma Martiny

Det lyder helt fantastisk 🙂 Jeg må bladre jeres blog igennem og blive ekstra rejselysten 🙂

LEAVE A

comment