Kategorier: Kogebog

Skønne salater & vidunderligt tilbehør // Forudbestil min kogebog til -20%

22 COMMENTS
SHOW
HIDE
TRine

400kr????
Sindsygt.
Og forresten(!!!!’). Vil du ikke nok lære at sætte komma snart. Jeg. Gør. Amok.

Emma Martiny

Hej Trine
Det er en bog på over 350 sider, derfor koster den også mere end de kogebøger, der er på 150-200 sider.
Hvor er der komma-fejl i mit indlæg? Jeg kan ikke lige selv spotte det, men vil meget gerne have det rettet, hvis du vil hjælpe mig. Du skal tænkte på, at jeg skriver rigtig mange linjer på min blog hver dag, og derfor sniger der sig altså (desværre) fejl ind. Det beklager jeg – selv om jeg meget gerne ville høre dig “gø” amok.

Og jeg er hermed flad af grin 😀 Vuf.

KÆMPE tillykke, Emma! Hvor er det bare sejt!

Emma Martiny

😉 mange tak søde du!

Stort tillykke med bogen 🙂 Den ser bare så fin ud!

Emma Martiny

Mange tak Julie 🙂

Christina

Tillykke med bogen, den er nu forudbestilt 🙂 Er ret ny læser af din blog, men nu fast læser.

Emma Martiny

Mange tak Christina! 🙂 Jeg håber, du bliver rigtig glad for den.

Isidora

TILLYKKE! Hvor er det fedt! Jeg får helt sommerfugle i maven på dine vegne! :))))

Emma Martiny

Taaaak søde Isidora :-*

ÅRH WOW, forsiden er bare lige i øjet – og lige dig 🙂

Emma Martiny

jaaa 🙂 jeg er så glad for den!

Stinne

Wow, Emma! Den ser sindssygt lækker ud. Glæder mig rigtig meget til at bladre i bogen. Hvis resten af bogen er lige så skøn som forsiden, kan den jo kun blive en success.

Emma Martiny

Mange tak Stinne 🙂 hvor er du sød. Jeg håber, du vil synes om bogen. Jeg er selv helt vild med billederne 🙂

Natasja

WOW! Den ser virkelig spændende ud, Emma! Den kunne jeg godt være fristet til at anskaffe mig. Er ikke lige stødt på en kogebog der “handler” om det din gør 🙂

Emma Martiny

Tak Natasja 🙂 Jeg håber, du får lyst til at eje den. Jeg er sikker på, du vil synes om den 🙂

Andrea NS.

Jaaaaa hvor har jeg altså glædet mig til, at det blev tid til at din kogebog kom! Stort tillykke med det søde Emma! Det må også være rart endelig at være på denne side af det. 😉 Glæder mig til at få den!

Emma Martiny

Taaaak Andrea! Jeg håber, du vil synes om den 🙂

Susanne

Tillykke med bogen den ser vildt spændende ud, den skal bestemt på min ønskeliste

Emma Martiny

Det er jeg super glad for at høre Susanne! Mange tak 🙂

Merete

Det er en fantastisk inspirerende kogebog, du har skrevet. Den minder slet ikke om nogen af de utallige andre kogebøger jeg har. Jeg har nu haft kogebogen i lidt over to uger, og har allerede prøvet flere end ti opskrifter (!). Hele min familie er helt pjattet med maden, selv min fire-årige datter er helt solgt til sorte ris 😉 Tak fordi du har skrevet denne bog!

Emma Martiny

Tusind, tusind tak for din kommentar Merete. Jeg er så glad for at høre, at du synes om min kogebog 🙂

LEAVE A

comment