Sunde pebernødder

15 COMMENTS
SHOW
HIDE

Wee, jeg ee nævnt!! 😉 Haha. Dejligt det gjorde dig glad. Den var simpelthen så lækker! Kunne være man også skulle prøve de her.. 😉 rigtig god søndag søde Emma!

Emma Martiny

hihi 🙂 I lige måde Michelle 🙂

Anne

Hvor er det fine lys i baggrunden af billede 1 fra? 🙂

Emma Martiny

Hej Anne 🙂 det er skam bare fra rema1000 🙂

Åh, jeg er vild med sundere pebernødde opskrifter og hvert år leger jeg med forskellige variationer! Og spiser et par af de traditionelle 😉
Denne opskrift gemmes til bagedag hos min søde mor i jylland næste weekend og jeg skal nok give lyd hvis vi ender med at bage dem – og sende en kærlig tanke til din blog og inspirationen her 🙂

Emma Martiny

Jeg glæder mig til at høre, hvad I synes om opskriften 🙂 Kæmpe julekrammer til din Anna 🙂

Natacha

Ej de skal SÅ meget bages her til jul og kommes i kræmmerhusene på juletræet 🙂
Bruger du blendede mandler eller affedtet mandelmel?

Emma Martiny

Helt almindelig mandelmel, men du kan også bruge blendede mandler (alstå IKKE affedtet)

Cecilie

Hej Emma!
Faldt lige over dit gamle indlæg.. Har du tips til hvad man kan give i adventsgave til sin kæreste? Hvad har du f.eks haft givet Simon?

Emma Martiny

Hej Cecilie 🙂
Jeg har tidligere bare givet Simon en masse små gaver med lidt større ting om søndage. Altså slik, sokker og sjove gadgets men også biografbiletter, en ny bluse og sådan 🙂

Gittemira

Den er da helt gal?? Tror der mangler noget i opskriften, eller også er det mig der har overset noget, for resultatet bliver på ingen måde noget der ligner en pebernød. Måske æg, eller noget andet “bindemiddel”???

Emma Martiny

Hej med dig 🙂 Det var ærgerligt. Jeg har tidligere haft succes med opskriften, men det er længe siden, jeg sidst har lavet den. Jeg sørger for at få den testet, og dur den ikke, bliver opskriften slettet fra min blog.
God aften!

BjKongen

Bedste opskrift i EU

Simone Wraa

Hej Emma
Har du en ide om, hvor mange pebernødder der bliver af en portion? Måske bare et skud i tågen 🙂

Emma Martiny

Hej Simone 🙂 Åha, det er en gammel opskrift, så det er nogle år siden, jeg selv har testet den. Beklager, men har ikke lige noget svar på stående fod.

LEAVE A

comment