Kategorier: Stil og inspiration

Julegaver til ham i flere prisklasser

11 COMMENTS
SHOW
HIDE

Åh, hvor jeg altså også synes det er svært med de mænd! Jeg har fået “overstået” gaven til min far. Det blev en bog med kokken Søren Gericke. Min kæreste er straks lidt sværere. Jeg tror jeg har besluttet mig for nogle LP’er med hans yndlingskunstnere. Han har nemlig lige fået fyldt garderoben op da vi var i USA 😉

Det er virkelig en udfordring med de mænd! Jeg har fundet gaven til min far – en bog om kokken Søren Gericke, og til min kæreste tror jeg at jeg har besluttet mig for nogle LP’er med hans yndlingskunstnere. Han har nemlig lige fået fyldt garderoben op i USA 😉

Emma Martiny

Det lyder da som en skide god idé Laura! Simon er 0(!) ønsker, så jeg kæmper lidt mere med de gode idéer 🙁

I øvrigt undskyld for dobbelt op på kommentarer. Siden frøs, da jeg ville trykke godkend, så regnede ikke med at den var gået igennem 🙂
Hvis du mangler inspiration til flere ønsker til de besværlige mænd, haha, kan jeg tilføje at de to ting der står på min kærestes er gode in ear høretelefoner og varme handsker 🙂

Emma Martiny

høretelefoner er ikke en helt tosset i idé! 🙂 Nu håber jeg bare ikke, han kigger her i kommentarfeltet 😉

line

Super fin collage! Fik lige et par gode ideer der – min kæreste er nemlig helt umulig 😉
Ved ikke om det bare er hos mig, men linket til GoPro’en leder umiddelbart hen til Napapijri rejsetasken?

Lækkert med inspiration til gaven, er nemlig helt på bar bund i år 🙂

Emma Martiny

Godt jeg kunne hjælpe 🙂

Fie

Uhh Jeg har selv lige købe en fodboldtrøje til kæresten, håber virkelig han bliver glad. Der er et stort udvalg her: http://www.unisport.dk/fodboldtroejer/

<3

Emma Martiny

Tak for tippet Fie 🙂 Det bliver han helt sikkert glad for 🙂

LEAVE A

comment