Vegetarisk karry med ristede auberginer og sød kartoffel

6 COMMENTS
SHOW
HIDE

Årh, den sælger du godt nok godt! Herhjemme er det faktisk min kæreste der står for aftensmad, og for det meste indeholder det kød. Det kunne være jeg en dag skulle forsøge mig med den her og ingen kød. Den lyder i hvert fald lækker!

Emma Martiny

Det synes jeg, du skal gøre! Jeg er sikker på, I begge vil synes om den 🙂

Dorte

Hvor ser det lækkert ud 😉 jeg er vegetar, og har en ret kødglad kæreste, som dog ikke har noget imod at vi spiser vegetarisk, men jeg kæmper også for at få det til at være lækkert!
Forrsten stort ros til din blog! 🙂

Emma Martiny

Mange tak søde Dorte 🙂

Camilla

Hvor ser det lækkert ud! Tror du man kan erstatte korianderfrøene med noget andet hvis man ikke er vild med koriander? 🙂

Emma Martiny

Korianderfrøen giver enormt meget smag, så det ville jeg ikke gøre. De smager dog ikke som frisk koriander, det har en helt anderledes ikke så “sæbeagtig” smag, så jeg ville give det et forsøg, hvis jeg var dig 🙂

LEAVE A

comment