Lasagne med hjemmelavet bechamelsauce & friske glutenfri fuldkornslasagneplader

11 COMMENTS
SHOW
HIDE

Lavede faktisk selv lige lasagne i går, men synes der var overraskende mange ting, der bare ikke helt gik som de skulle. Måske fordi det var første gang i årevis, at jeg lavede min egen bachamel. Træning må være vejen frem! Jeg vil i hvert fald huske denne opskrift, til næste gang trangen melder sig 😉

Emma Martiny

Træning er altid vejen frem 🙂 Håber du får succes næste gang!

Øj hvor ser den bare lækker ud! 🙂

Emma Martiny

Det kan du også tro, den er 🙂

Marie

Hjemme hos mig laver vi altid bechamelsauce fra bunden. Kunne seriøst ALDRIG finde på at købe sådan noget fra supermarkedet! Og det bliver virkelig 10x bedre, også er det jo mega nemt 😉

Emma Martiny

Sådan har jeg det også 🙂 Det er nemlig super nemt og smager meget bedre uden E-numre 😉

Simone

Hvor stort det fad, du bruger ca.? Tænker lidt om jeg mon skulle dele den i to! 😉

Emma Martiny

Jeg vil sige, at det er 20 x 30 cm 🙂

Mmmh, den ser godt nok lækker ud! Det kunne sagtens være at vi skulle give os i kast med den herhjemme!
http://helles-mad.smartlog.dk/

Tine

Hej Emma, hvor ser den bare lækker ud – den vil jeg lave til min mand til vores date på fredag 🙂 Er der en af dine salater herinde, som du tænker passer godt til? Synes altid det er lækkert med lidt frisk salat til lasagne 🙂

Emma Martiny

Hej Tine 🙂 Jeg ville lave en frisk og simpel rucolasalat med en klassisk vinaigrette. Måske med lidt fintsnittet fennikel i 🙂

LEAVE A

comment