Kategorier: Fisk, Forretter, Opskrifter

Lakseroulade med spinat

6 COMMENTS
SHOW
HIDE
Sabrina G.

Hvor ser det lækkert ud! Det er lige før jeg sidder og savler 🙂 Jeg skal lave næsten samme lakseroulade til forret nytårsaften. Dog blander jeg flødeosten med finthakket rød peber og rødløg – det giver et helt fantastisk twist! Vi skal have hele tre forskellige lakseroulader til forret, men denne her er min absolut favorit!

Emma Martiny

det lyder bestemt heller ikke dårligt! 🙂

Connie

Hvor stor er bradepanden du laver bunden i?

Maria

Det ser godt nok lækkert ud,- gad vide om man kan fryse sådan en lakseroulade?

Emma Martiny

Hej Maria 🙂 Jeg har aldrig prøvet, så jeg tør ikke love noget. Meld gerne tilbage, hvis du gør et forsøg.

Tarja

Hi! I wish you had that recipe in english…

LEAVE A

comment